Cine este Tania Popa. „Eu nici nu știam numele de familie când ne-am căsătorit!”

cine este tania popa

Tania Popa

Tania Popa este o apariție încântătoare de fiecare dată când apare pe micile ecrane. In cercurile restrânse, vedeta este cunoscută si sub titulatura de “Rusoaica de la teatru”. Care este cetățenia actriței cunoscută pentru numeroasele roluri in filme si piese de teatru.

Tania Popa s-a născut in data de 19 ianuarie 1973 (49 ani), in orașul Caușeni din Republica Moldova. Puține persoane cunosc dramele prin care a trecut actrița, încă din frageda pruncie. Deși vedeta este mereu cu zâmbetul pe buze, unele lucruri importante din viata ei, cu greu a putut sa le împărtășească publicului larg. Tania Popa a suferit doua comoții cerebrale atunci când era mică. Bunica a fost idolul ei si mereu s-a ghidat in viată după tot ceea ce ființa dragă, a învățat-o.

Blondina a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București. 

Cine este Tania Popa

Citeste si: Cine este Mara Bănică. „Relația cu soțul meu este minunată”

Citeste si: Cine este Anisia Gafton. „Eu nu ţin neapărat să mă căsătoresc, dar nu cred că aş refuza dacă cineva ar veni cu un ineluş cu diamant."

Ce vârstă si ce studii are Tania Popa

„Vara ne strângeam toți verii la bunici. Eram o familie tare fericita, frumoși si cu zâmbetul pe buze. Tata nu mai este, nu mai este de mult timp. Este unul dintre marile regrete din viata mea. A murit exact când eu eram in anul 3 de facultate.(...) Ai mei cred că nici nu știau în ce clasă sunt.

Eu am fost un copil foarte independent, nu aveam nevoie de nimic și orice ar fi decis ei, nu conta. În urma unui accident de când eram foarte mică, medicii le-au interzis să mă enerveze în orice fel. La 9 luni, nașul meu, care avea 2 metri, m-a scăpat. A fost prima mea comoție cerebrală. Mama spunea că s-a auzit ca o vază care s-a spart pe ciment. Și la 3 ani am căzut într-o pădure, pe un cuib de viespi.
M-au ciupit și am stat în comă 3 luni. Nu exista milimetru pe corpul meu fără rană”,
a povestit  Tania Popa intr-o emisiune tv.

Marele regret al Taniei Popa  este acela ca tatăl ei nu a mai apucat s-o vadă jucând. Era convins ca talentul îl moștenește de la el si că o să devină o mare actriță.

Din nefericire, la vârsta de 49 de ani, fără a avea probleme de sănătate, tatăl blondinei a decedat.

Citeste si: Cine este Alex Bogdan. "Din păcate mama a și murit după aceea și m-am gândit cumva că n-ar trebui să mă opresc să fac chestii"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

tania popa varsta
Tania Popa[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este (RUXI) Roxana Erdei. „Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogați"

“Era medic pe salvare, cel mai sportiv om. S-a otrăvit din greșeală… O prostie… Aș putea sa fac o piesa de teatru. Mi-am dat seama cât de iubit era la înmormântare.

Sunt dintr-un orășel mic şi la înmormântarea lui am avut senzația că este o manifestație de 1 mai, unde se aduna cea mai multă lume.

Veniseră din sate, din suburbii, de peste tot. Era ca mine, toţi îmi spun că semăn cu el – energic, vesel tot timpul, îi plăcea sportul ca şi mie. Nu plâng când îmi aduc aminte de el, decât dacă se insistă pe subiect, dar pot să zic că de foarte multe ori am simțit prezența lui, însă numai când eram pe scenă. Ăsta este imensul meu regret, că el nu a apucat să mă vadă pe scenă sau la televizor. Sunt convinsă că ar fi fost extrem de mândru de mine”, povestea Tania Popa într-un interviu.

Câți copii are Tania Popa

Prima căsătorie a Taniei a fost la vârsta de 18 ani si s-a dovedit a fi un eșec. ”După o săptămâna m-am căsătorit. La 18 ani când m- am căsătorit eram virgină și așa am rămas o săptămână după nuntă.” a povestit actrița pentru Spynews.ro. Următoarea căsătorie a fost urmată tot de ghinion si s-a ajuns din nou la divorț.

Cu cine este căsătorită Tania Popa

Citeste si: Cine este Bia Khalifa. „Am 8 clase, dar ce crezi… nu vreau să mă afecteze chestia asta"

Citește și: Cât costă o noapte de cazare la mare de la 1 iunie! Prețurile în Mamaia ajung la 750 de lei pe noapte- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

tania popa sot
Tania Popa si soțul ei, Veaceslav Damian [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Giani Kiriță. „Doamne, câte a mai făcut în copilărie! Nici nu vă daţi seama"

Ce diferență de vârstă este intre Tania Popa si soțul ei, Veaceslav Damian

Tania Popa are doi copii, pe Daria (din prima căsătorie) si Slavik. Actrița este căsătorită cu Veaceslav Damian. Povestea de dragoste dintre cei doi a început într-un moment in care niciunul nu mai credea in iubire. Ambii parteneri veneau după mariaje eșuate, ce le șubreziseră mult dorința de a mai face un pas important spre o nouă căsătorie.

S-au cunoscut într-un club rusesc, la o petrecere intre prieteni. A fost o dragoste la prima vedere conform spuselor Taniei într-un interviu. Cererea in căsătorie a venit foarte rapid, iar oficializarea relației a venit la scurt timp, in doar doua săptămâni. Totul s-a întâmplat într-un cerc restrâns, iar martori oficiali au fost Mihai Mărgineanu si soția lui, Andreea. La mai puțin de o luna de zile, Tania a rămas însărcinată cu băiețelul care poartă numele tatălui său. Deși putini le-ar fi dat șanse împreună, Tania Popa si soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, deși diferența de vârstă dintre cei doi este de 11 ani.

„Eu nici nu știam numele de familie când ne-am căsătorit! Noi ne-am căsătorit după o săptămână, el nu m-a cerut, el mi-a zis: «Ne vedem luni la starea civilă și ne căsătorim!» Așa de repede am zis «DA»!  Și dup-aia mi-a zis să nu zicem la nimeni, dar nu m-am gândit de ce. De 14 ani, periodic, îl întreb de ce mi-a spus să nu spunem la nimeni și niciodată nu-mi dă răspunsul.  Nu știu de ce mi-a zis chestia asta! Eram la a treia căsnicie, cine să îmi mai zică mie ceva? Nu îndrăzneau să îmi zică nimic! Am aflat după aia că este mult mai tânăr. Nu știam că e atât de mic, l-am luat fraged rău, are 38 de ani, eu am 49!',  a mărturisit Tania Popa la podcast-ul HappyFishTV.



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Cine este Alex Bogdan. "Din păcate mama a și murit după aceea și m-am gândit cumva că n-ar trebui să mă opresc să fac chestii"

Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

Ce răspuns a primit Florin Piersic de la Carmen Harra când a întrebat-o: "Carmen, eu cât trăiesc?"

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi a dat cărțile pe față și a recunoscut că este gelos pe Patrick! Concurentul a chemat-o pe Virginia în camera roșie și a întâmpinat-o cu un buchet de bujori! Iată ce mărturisiri neașteptate și-au făcut cei doi

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies