Cine este Alex Bogdan. "Din păcate mama a și murit după aceea și m-am gândit cumva că n-ar trebui să mă opresc să fac chestii"


Cum a devenit cunoscut Alex Bogdan și de ce a fost la un pas să renunțe la carieră. Cine este iubita lui?


In articol:

Alex Bogdan este actorul pe care toată lumea îl cunoaşte mai ales din show-ul de divertisment" Mondenii ". 

Cine este Alex Bogdan și ce vârstă are actorul

Citeste si: Cine este (RUXI) Roxana Erdei. „Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogați"

alex bogdan wikipedia

Alex Bogdan lucrează ca actor

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Bia Khalifa. „Am 8 clase, dar ce crezi… nu vreau să mă afecteze chestia asta"

Ce profesie are Alex Bogdan

„Vă salut, oameni buni, mulțumesc că v-ați răpit din timp să citiți această declarație. Așadar, fără s-o mai lungesc, declar pe propria răspundere că am acceptat provocarea Masked Singer România și voi fi noul detectiv!!! Am emoții foarte mari, compania este selectă, este plăcută, este numai bună pentru un show de zile mari. Așteptările mele sunt întrecute în fiecare zi. N-am fost pus niciodată față în față cu o energie așa mare, râdem foarte mult în fiecare zi. Abia

aștept să ne vedeți!”, a spus Alex Bogdan.

Alex Bogdan este născut pe data 24 ianuarie 1986 la Târgu Ocna și a urmat cursurile Universitații Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale” Bucureşti. În perioada 2009- 2014, Alex Bogdan a jucat în serialul de parodie Mondenii, unde a interpretat mai multe personaje mondene din România, precum Smiley sau Alex Velea.

În acea perioadă a dorit să renunțe la actorie, după ce mama lui s-a îmbolnăvit și s-a stins din viață. Într-un final și-a dat seama că iubește prea mult ceea ce face, așa că a decis să continue.

Citeste si: Cine este Giani Kiriță. „Doamne, câte a mai făcut în copilărie! Nici nu vă daţi seama"

Cine este Alex Bogdan

Cine este Alex Bogdan și cu ce se ocupă

[Sursa foto: Facebook]

„Am vrut să renunț la proiect la un moment dat pentru că treceam printr-o perioadă nasoală cu mama. Lucrurile erau destul de complicate așa și am zis că nu pot psihic să mă bag într-un show care mi-ar lua toată energia. Din păcate mama a și murit după aceea și m-am gândit cumva că n-ar trebui să mă opresc să fac chestii, ar trebui să-mi fac meseria mai departe, ei i-ar fi plăcut, și am luat decizia să mă bag până la urmă în show. Mi-a fost greu așa psihic pentru că era fix în perioada aia, dar cred că faptul că am avut treabă, că am venit în fiecare zi la „muncă”, la emisiunea asta care este o forță de energie, de nebunie totală, m-a ajutat să trec peste cumva. Bine nu treci niciodată peste, dar m-a ajutat”, a povestit Alex Bogdan pentru EVZ.

Cu cine se iubește actorul Alex Bogdan

În viața personală, Alex Bogdan se iubește cu actrița Cătălina Mihai. Împreună, cei doi au două pisici de care au mare grijă.

Alex Bogdan iubita

Alex se iubește cu Cătălina

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este LIDIA BUBLE. "Eu eram un fel de băiatul lui tata, mergeam şi făceam treabă cu el, îl ajutam să care câte o roabă de ciment, îl ajutam şi la biserică, el fiind pastor"

Cine este iubita lui Alex Bogdan

Iubita lui Alex Bogdan este și ea, la rândul său, actriţă de meserie. Cătălina Mihai este născută pe 19 iunie 1997 şi a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică IL Caragiale în anul 2019. Tânăra a jucat în filmul Heidi şi a fost nominalizată la două categorii la Premiile Gopo 2020: cea mai bună actriță și pentru tânără speranță, cea de-a doua nominalizare aducându-i și premiul.

„Iubita mea se uită la mine acum, pe calea asta o sărut şi o iubesc! Facem doi ani acum în mai, pe 14 mai... Noi am lucrat împreună mai de mult la un spectacol, era complicat, ea era într-o altă relaţie, dar spre final.

Când am văzut-o prima oară, am rămas trăznit. Când te plezneşte iubirea, eşti fără niciun instrument de apărare. O iubesc de mor", spunea Alex Bogdan la TV, la începutul anului 2021.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este (RUXI) Roxana Erdei. „Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogați"

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Cine este Bia Khalifa. „Am făcut prima intervenție la 17 ani. Implantul mamar și rinoplastie."

Cine este Giani Kiriță. „Doamne, câte a mai făcut în copilărie! Nici nu vă daţi seama"

Cine este LIDIA BUBLE. "Eu eram un fel de băiatul lui tata, mergeam şi făceam treabă cu el, îl ajutam să care câte o roabă de ciment, îl ajutam şi la biserică, el fiind...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti
Rinoplastia, între urgență medicală și înfrumusețare! "Rinoplastia este intervenția cu cea mai mare rata de reintervenție."
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri