Cine este LIDIA BUBLE. "Eu eram un fel de băiatul lui tata, mergeam şi făceam treabă cu el, îl ajutam să care câte o roabă de ciment, îl ajutam şi la biserică, el fiind pastor"


Află tot ce nu știai despre artista Lidia Buble.


In articol:

Lidia Buble s-a născut pe 9 iunie 1993, în Deva, județul Hunedoara și este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România.

Lidia a început să cânte la o vârstă foarte fragedă în corul bisericii penticostale „Emanuel" din Deva, tatăl său fiind pastor. Artista provine dintr-o familie numeroasă, având încă zece frați, majoritatea fiind muzicieni.

Lidia Buble a devenit celebră în urma colaborării cu Adrian Sînă, piesele „Kamelia” și „Noi simțim la fel” ajungând pe toate radiourile din România, dar și din străinătate. Astfel, Lidia a devenit un nume sonor în industria muzicală din România.

Cine este Lidia Buble

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ALEXANDRA UNGUREANU. Biografie: data nașterii, carieră, iubit

Cine este LIDIA BUBLE. Biografie: data nașterii, cariera, iubit

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este George Burcea. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, divorț

Cariera Lidiei Buble

Deși cocheta cu muzica încă din copilărie, artista s-a lansat după vârsta de 20 de ani, după ce a fost remarcată de Adrian Sînă.

Hit-ul „Noi simțim la fel” a adunat peste 31 de milioane de vizualizări, devenind una dintre cele mai cunoscute piese din ultimii 10 ani.

„Tata se aştepta să devin o antrenoare sau profesoară de sport, nu se aştepta niciodată să devin cântăreaţă. Tata a aflat de la vecini, eu nu l-am anunţat că am început o carieră în muzică. S-a supărat foarte tare şi o perioadă nu a vorbit cu mine. S-a supărat mai ales pentru că nu am avut încrederea necesară să le spun lor, familiei mele, dar apoi a înţeles că mi-a fost teamă, pentru că şi pentru mine era un şoc mare, mie nu-mi venea să cred, în continuare mi se pare că este un vis pentru mine.

Acum e foarte mândru de mine, e foarte mândru de ce a reuşit fata lui prin propriile forţe şi prin multă muncă, mă sprijină şi mă susţine oricum poate el. E normal ca părinte să te superi când vezi cum copilul tău nu are încredere să-ţi spună ţie unele lucruri. I-a trecut supărarea repede oricum, era mândru pentru că lumea îl oprea pe stradă să-l felicite pentru mine şi vorbea frumos de mine. Şi atunci mi-a spus: Ştii că acum ai o misiune foarte grea de dus la capăt. Noi, artiştii, avem cea mai frumoasă meserie, pentru că putem să transmitem o mulţime de mesaje frumoase, iar ele trebuie să fie foarte importante şi foarte bine gândite, pentru că noi influenţăm oamenii din jurul nostru. Eu mereu am avut foarte mare grijă la mesajele mele şi tata mereu mi-a spus: „Uite, pentru că tu eşti foarte credincioasă, acum ai şansa de a duce mai departe acest lucru şi de a transmite tot ceea ce ştii. Şi cred că este foarte mândru de mine şi pentru că eu de fiecare dată, oriunde dau interviuri, pomenesc de Dumnezeu şi îmi place să vorbesc despre credinţă.” Cel de-al doilea single de succes al Lidiei Buble, „Inima nu știe”, a fost lansat în anul 2015.

„Am cântat piesa Andrei, «Dragostea e tot ce rămâne», şi el a rămas cu gura căscată. A fost foarte impresionat şi mi-a zis: «Fetiță, tu chiar ştii să cânți!». Atunci a venit propunerea să trag nişte voci pe piesa «Noi simțim la fel». Melodia era gata de mai bine de un an, dar Adrian Sână nu găsea o voce potrivită. Varianta pe care am înregistrat-o atunci în studio, a rămas cea din ziua de azi.", a mai spus Lidia Buble.

lidia buble iubit

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este ELIZA NATANTICU. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie

Lidia Buble a vorbit deschis despre viața în sânul unei familii cu 11 copii, mărturisind că au existat și momente grele, însă faptul că au fost uniți i-a ajutat să depășească mai ușor greutățile întâmpinate.

„Mami şi tati sunt genul de oameni care nu se vor plânge niciodată de greutăţile vieţii. Eu sunt convinsă că au fost şi momente în care le-a fost greu, pentru că nu e uşor să creşti 11 copii, dar noi ne-am şi crescut foarte mult unii pe alţii, ne-am ajutat mereu între noi. O ajutam şi pe mama, la gătit, la curăţenie, ne creşteam fraţii mai mici. Eu eram un fel de băiatul lui tata, mergeam şi făceam treabă cu el, îl ajutam să care câte o roabă de ciment, îl ajutam şi la biserică, el fiind pastor. Eu sunt şi o fire mai băieţoasă, dar ştiu să fiu şi feminină, şi drăguţă atunci când trebuie. Îmi place să iau viaţa în piept, să fiu puternică, dacă nu aş fi fost puţin mai băieţoasă nu cred că aş fi ajuns unde sunt astăzi şi nu cred că aş fi reuşit să trec cu bine şi atât de uşor prin toate problemele care au apărut în viaţa mea de-a lungul timpului.”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este MIHAI PETRE. "Se antrena în pantofi cu două numere mai mari, pentru a-i avea cât mai multă vreme... Si nici nu erau pantofi speciali de dans"

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Top 5 influenceri din România

Cine este FRANCESCO PAGLIERI. „Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Eu i-am spus iniţial că tatăl lui e mort."

Cine este COSMIN NATANTICU. „Aveam impresia că nu am nevoie de facultate, că merge așa doar din talent”.

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscopul săptămânal 27 iunie - 3 iulie 2022 cu astrologul Ana Maria Ticea. O zodie ajunge în pragul despărţirii!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri