Cine este Mara Bănică. „Relația cu soțul meu este minunată”


Mara Bănică este una dintre cele mai apreciate jurnaliste de la noi din țară. Însă știați că aceasta trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de partenerul său de viață?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact  Mara Bănică, dar și cum a ajuns să trăiască o frumoasă poveste de iubire alături de partenerul său din prezent. În plus, descoperiți și care a fost momentul în care a născut o frumoasă fetiță.

Cine este Mara Bănică

Mara Bănică s-a născut pe data de 21 noiembrie. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 46 de ani. Aceasta este o cunoscută jurnalistă în România, care s-a bucurat din plin de toate provocările pe care viața i le-a scos în cale.

Dorința să cea mare este ca fiul său să devină un om cumsecade, având o mare doză de încredere în ceea ce privește ce îi rezervă viața în viitor.

Citeste si: Cine este Anisia Gafton. „Eu nu ţin neapărat să mă căsătoresc, dar nu cred că aş refuza dacă cineva ar veni cu un ineluş cu diamant."

mara banica

Mara Bănică este una dintre cele mai apreciate jurnaliste de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Alex Bogdan. "Din păcate mama a și murit după aceea și m-am gândit cumva că n-ar trebui să mă opresc să fac chestii"

Mara Bănică este logodită cu un bărbat misterios

Mara Bănică este în prezent logodită cu partenerul său de viață. Aceasta a anunțat marea veste, chiar pe pagina sa de Instagram, acolo unde a postat prima imagine cu verighetele lor. Mara Bănică trăiește o frumoasă poveste de iubire de mai bine de trei ani cu un bărbat pe care preferă să îl țină departe de ochii curioșilor.

Cu toate acestea, Mara Bănică a dorit să împărtășească cu cei care o urmăresc pe paginile de socializare, faptul că marele moment din viața ei, cu cel care i-a cucerit inima, a avut loc. Astfel, aceasta a dat de înțeles că a fost cerută în căsătorie, printr-o imagine cu verighetele pregătite special pentru cununia religioasă, dar și cu biletul primit din partea partenerului său de viață, acolo unde era scris următorul mesaj, în descrierea fotografiei, „DA!”:

Mara Bănică, de bună voie și nesilită de nimeni, te căsătorești cu mine? Să fim împreună la bine și la greu!”

Citeste si: Cine este (RUXI) Roxana Erdei. „Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogați"

ce varsta are mara banica

Mara Bănică este una dintre cele mai apreciate jurnaliste de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Bia Khalifa. „Am 8 clase, dar ce crezi… nu vreau să mă afecteze chestia asta"

Mara Bănică este mam ă și de fetiță

Mara Bănică a devenit la începutul acestui an pentru a doua oară mamă. Deși nu a avut deloc o sarcină ușoară, cunoscuta jurnalistă a adus pe lume o fetiță complet sănătoasă. Atât ea, cât și fetița sa au fost într-o stare bună, conform fotografiei postate pe contul său de Instagram.

Astăzi ne-am mărit familia! Am născut dimineața la 07:24 o fetiță perfect sănătoasă! Suntem bine am â ndou ă, ne acomodăm cu viață exterioară! Tot astăzi este și ziua de naștere a mamei mele, așa că un cadou mai frumos nu cred că s-ar fi potrivit! Mulțumesc anticipat tuturor pentru urări și să v ă fie bine!”, a declarat Mara Bănică.

mara banica si iubitul

Mara Bănică este una dintre cele mai apreciate jurnaliste de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Giani Kiriță. „Doamne, câte a mai făcut în copilărie! Nici nu vă daţi seama"

Cine este soțul Marei Bănică

Mara Bănică  se bucură enorm de relația frumoasă pe care o are cu soțul său în prezent. Aceasta a mărturisit că nu s-a certat niciodată cu acesta.

Relația cu soțul meu este minunată. De când ne-am cunoscut, am devenit o familie din prima zi. El e foarte încântat de faptul că o să devină tată. Vedem fetița la ecograf și e foarte fericit, zici că a făcut-o el cu el, este copie unu la unu, dar fetele seamănă cu tații. Nu ne-am supărat niciodată, suntem absolut la fel și în majoritatea timpului râdem. Ne înțelegem extraordinar de bine, lucrurile au mers ca unse, ca în filme și mă ajută foarte mult. În primul rând e ajutorul acesta moral și în al doilea rând, el e un sprijin real pentru mine, nu-mi lipsește absolut nimic din punct de vedere financiar, chiar dacă el în perioada asta nu e în țară ”, a declarat Mara Bănică.

Deși preferă să fie o persoană limitată în informațiile legate de soțul său, Mara Bănică a mărturisit faptul că acesta conduce o multinațională în Germania.

Soțul meu conduce o multinațională în Germania și, din păcate, ne vedem la două-trei săptămâni când vine acasă, trei-patru zile să stea cu noi, dar relația asta este foarte asumată și așa a fost de la început, pentru că noi suntem oameni maturi. Nu știu cât o să o mai ținem așa, dar momentan asta e situația. E un tip foarte serios, conduce o firmă cu 800 de oameni, e extraordinar de deștept ”, a completat Mara Bănică.

Citeste si: Cine este LIDIA BUBLE. "Eu eram un fel de băiatul lui tata, mergeam şi făceam treabă cu el, îl ajutam să care câte o roabă de ciment, îl ajutam şi la biserică, el fiind pastor"

a nascut mara banica

Mara Bănică este una dintre cele mai apreciate jurnaliste de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Anisia Gafton. „Eu nu ţin neapărat să mă căsătoresc, dar nu cred că aş refuza dacă cineva ar veni cu un ineluş cu diamant."

Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Cine este Alex Bogdan. "Din păcate mama a și murit după aceea și m-am gândit cumva că n-ar trebui să mă opresc să fac chestii"

Cine este (RUXI) Roxana Erdei. „Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogați"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
,,Am primit o veste proastă.” Sorina Ceugea a primit un diagnostic grav. Ce s-a întâmplat cu artista
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri