Chef Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri neaşteptate după ce a slăbit 47 de kilograme! Ce se găseşte acum în frigiderul lui


Chef Cătălin Scărlătescu a reuşit să topească nu mai puţin de 47 de kilograme în ultimele luni, iar acum a vorbit despre motivele care l-au determinat să slăbească, dar şi despre ce se găseşte în frigiderul lui.

”Aveam probleme de sănătate din cauza surplusului de kilograme şi calea spre sănătate a fost una singură: să slăbesc. Secretul e, aşa cum vă spuneam mai devreme, calitatea şi nu cantitatea.”, a mărturisit el atunci când a fost întrebat de ce a slăbit.

Mai mult de atât, în cadrul unui interviu, el a dezvăluit şi ce a făcut cu hainele vechi: ”Sunt încă pe o canapea, în dormitor. Nu ştiu ce o să fac cu ele. Mă tot uit la ele şi mă gândesc să opresc câteva pe care să le am plasate prin casă pentru a-mi aminti că nu trebuie să revin acolo niciodată.”, a mai spus el.

De asemenea, el a dezvăluit şi ce se găseşte în frigiderul lui acum, când a slăbit atâtea kilograme şi n-a ezitat să răspundă la această întrebare:  ”Apă plată, 3 conserve aduse din Portugalia – de mic mi-au plăcut conservele de peşte – şi ceva brânză bună.”, a mai spus Cătălin Scărlătescu pentru Click!

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Află acum ce au spus specialiștii ANM! Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri