Cheesecake japonez - cea mai pufoasa prajitura pe care ai mancat-o. Se prepara rapid


Cheesecake japonez - cea mai pufoasa prajitura pe care ai mancat-o. Se prepara rapid

Aceasta reteta de cheesecake japonez are o textura aerata si foarte gustoasa. Se face din ingrediente simple.

Incorporeaza galbenusurile de ou, unul cate unul, amestecand intre fiecare adaugare. Trebuie sa obtii o consistenta de supa. Adauga faina si amidonul si amesteca pana cand obtii un aluat moale. Acopera si pune  la frigider timp de 20 de minute, pana cand se raceste complet.

Bate albusurile de ou, restul de zahar si zaharul vanilat pana cand obtii o spuna moale. Pune o treime din crema de bezea in aluat si amesteca pana se combina. Apoi adauga aluatul peste restul de albusuri batute si amesteca pana cand obtii un nou aluat moale si aerat. Pune in tava pregatita deja.

Pune tava intr-o oala mare care este umpluta cu apa. Lasa la cuptor la foc mic. Coace 20 de minute la 160 de grade, apoi redu temperatura la 130 de grade si coace inca o ora.

Dupa ce este gata, opreste cuptorul si lasa ussa deschisa la jumatate.

Lasa prajitura sa se raceasca incet. 


Abonează-te pe

Citește și:

Cascaval de casa in doar 3 ore, 100% natural. Ingredientul ca sa-ti reuseasca reteta

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Silvana Riciu face o super budinca cu branza de vaci si bezea. Iata reteta

Negresa raw, fara coacere. Reteta simpla si foarte gustoasa

Reteta de coliva pentru Mosii de Iarna. Cum sa te pregatesti cum trebuie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri