Cheesecake japonez - cea mai pufoasa prajitura pe care ai mancat-o. Se prepara rapid


Cheesecake japonez - cea mai pufoasa prajitura pe care ai mancat-o. Se prepara rapid

Aceasta reteta de cheesecake japonez are o textura aerata si foarte gustoasa. Se face din ingrediente simple.

Ingrediente

20g faina
20ml lapte
1 lingura zahar vanilat
3 oua
60g zahar pudra
125g crema de branza
25g unt
10g amidon de porumb
1 lingurita suc de lamaie

Mod de preparare

Separa albusurile de galbenusuri.

Unge o tava rotunda mica (fara fund detasabil) si pune-i hartie de copt pe fund si lateral.

Preincalzeste cuptorul la 160 de grade.

Amesteca bine faina si amidosnul.

Topeste la bain marie crema de branza, 40g zahar, laptele si sucul de lamaie, pana cand se dizolva zaharul. Lasa sa se mai raceasca putin.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Cascaval de casa in doar 3 ore, 100% natural. Ingredientul ca sa-ti reuseasca reteta

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Silvana Riciu face o super budinca cu branza de vaci si bezea. Iata reteta

Negresa raw, fara coacere. Reteta simpla si foarte gustoasa

Reteta de coliva pentru Mosii de Iarna. Cum sa te pregatesti cum trebuie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Istoria croissantului. S-a inventat în formă de semilună, pentru a simboliza turcii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri