Cheesecake cu piersici, o combinație dulce, pufoasă și ușor cremoasă. Deliciu dulce și cremos cu aromele verii în fiecare mușcătură!

cheesecake cu piersici

Cheesecake-ul cu piersici reprezintă o adevărata delicatesă, care se poate prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  cheesecake cu piersici. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cel mai gustos cheesecake cu piersici, preparat exact pe gustul vostru.

  

 

Rețetă de  Cheesecake cu piersici

Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de  cheesecake cu piersici, absolut delicioasă, în doar 7 pași simpli!

Timpul de pregătire pentru aceasta rețetă de Cheesecake cu piersici este de 40 de minute

reteta de cheesecake cu piersici

Rețetă de Cheesecake cu piersici, o combinație dulce, pufoasă și ușor cremoasă

[Sursa foto: freepik]

Timp de preparare – 50 minute

Timp total – o oră și 30 minute

Rețetă de Cheesecake cu piersici este pentru 8 persoane

cea mai buna reteta de cheesecake cu piersici

Rețetă de Cheesecake cu piersici, o combinație dulce, pufoasă și ușor cremoasă

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”- wowbiz.ro

Citește și: "Cum să te ameţească un om cu o prestanţă bine gândită?". Dorian Popa, atenționat de alte persoane înainte să ”bată palma” cu milionarul din Brașov. Cum l-a făcut Călin Donca să creadă că toate zvonurile sunt false- radioimpuls.ro

Citește și: Rețetă mâncare de urzici. Vezi cum se prepară cea mai gustoasă mâncare de primăvară

Ingrediente –  Cheesecake cu piersici

  • 225 g de biscuiți digestivi
  • 75 g de unt topit
  • 600 g de brânză de vaci
  • 200 g de zahăr
  • 3 ouă
  • 1 linguriță de extract de vanilie
  • 200 g de smântână lichidă
  • 1 piersică mare, decojită și tăiată în felii subțiri
  • 2 linguri de zahăr brun

De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 8 persoane. Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.

Mod de preparare -  Cheesecake cu piersici

Pasul 1.   În primul și-n primul rand, este nevoie să preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius.

În timp ce cuptorul se încălzește, pregătiți o tava pentru copt de 23 de cm. Pisați 225 de grame de biscuiți digestivi într-un mixer sau într-o pungă, folosind un sucitor, până când aceștia sunt fărâmițați în mod uniform. Adăugați 75 de grame de unt topit și amestecați până când biscuiții sunt bine acoperiți.

Pasul 2.  Turnați amestecul de biscuiți în forma pregătită și apăsați-l în mod uniform cu ajutorul unei lingurițe. Sigilați și nivelați suprafața cu ajutorul unei mâini.

Puneți forma în cuptor și coaceți timp de 10 minute. Scoateți forma din cuptor și lăsați-o să se răcească.

Pasul 3.  Într-un bol mare, bateți 600 de grame de brânza de vaci până când devine cremoasă. Adăugați 200 de grame de zahăr și mixați până se combină în mod uniform. Bateți apoi 3 ouă, unul câte unul, până când se amestecă bine cu brânza de vaci.

Pasul 4.  Adăugați o linguriță de extract de vanilie și 200 de grame de smântână lichidă și amestecați până când mixul ajunge la o consistență ușor cremoasă. Turnați compoziția de brânză de vaci peste crusta de biscuiți și nivelați-o cât de bine se poate, cu ajutorul unei spatule sau chiar a unei linguri mai mari

Citește și: Imagini în premieră cu vila reamenajată din Snagov a Anamariei Prodan! Rebecca este cea care s-a ocupat de design: „Am dărâmat tot”- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV- O profesoară i-a rugat pe părinți să doneze banii de flori în scop caritabil: ”Am vrut să aduc o fărâmă de speranță în sufletul acestei mame”- stirilekanald.ro

Pasul 5.     Într-un bol mic, amestecați feliile de piersică cu 2 linguri de zahăr brun și puneți-le uniform peste compoziția de brânză de vaci. Acoperiți cu folie de aluminiu și introduceți tava în cuptor. Coaceți cheesecake-ul cu piersici timp de 50 de minute.

Pasul 6.  După 50 de minute, scoateți folia de aluminiu și introduceți forma din nou în cuptor. Mai coaceți timp de 10-15 minute, până când suprafața devine aurie și cheesecake-ul este copt în interior.

Pasul 7.  Scoateți cheesecake-ul din cuptor și lăsați-l să se răcească la temperatura camerei. După ce se răcește, acoperiți-l cu o folie de plastic și lăsați-l în frigider sau în congelator timp de cel puțin două ore. Puteți servi cheesecake-ul când este complet răcit și bine setat. În această rețetă, vom combina gustul bogat al brânzei de vaci cu dulceața piersicilor coapte, pentru a crea un desert delicios care va fi pe gustul tuturor, iar rețeta este gata!

Cheesecake-ul cu piersici  este gata și se poate servi. Poftă bună!

cea mai buna reteta de cheesecake cu piersici

Rețetă de Cheesecake cu piersici, o combinație dulce, pufoasă și ușor cremoasă

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețetă de Tiramisu, un desert iubit de toată lumea!



Citește și:

Tiramisu de casă cu ingrediente proaspete și arome autentice de espresso și rom. Rețeta clasică cu crema onctuoasă de mascarpone!

Rețeta de Pui prăjit cu ardei dulci și ceapă verde, un fel de mâncare rapid și ușor

ego.ro Cea mai simplă metodă prin care scapi de praful din casă. Trucul viral care învinge mătura și aspiratorul

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Alin Oprea, motivul real pentru care Tavi Colen nu a fost prezent la nunta sa cu Medana. Artistul a pus capăt speculațiilor: "Am considerat că e mai bine așa"

kanald2.ro „Există filmări” Răsturnare de situație în scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

kanald.ro Cum a slăbit celebra actriță Hande Ercel câte 5 kilograme pe săptămână! Ce a mâncat în fiecare zi

stirilekanald.ro UPDATE. FOTO/VIDEO. Explozie de proporții în Călimănești. 4 muncitori s-au stins din viață pe loc, după ce magistrala de gaz a sărit în aer. Autoritățile au deschis un dosar penal


Parteneri
Cookies