Cercetătorii au făcut anunțul mult așteptat! Pe ce dată scapă România de coronavirus


Cercetătorii americani au declarat că se află în posesia unor informații de ultim moment. Experții explică pe ce dată scapă România de coronavirus.


In articol:

Institutul de Metrică și Evaluare a Sănătății din Seattle, Statele Unite ale Americii a oferit noi previziuni despre evoluția infecției cu coronavius. Astfel, în aceste studii este prezentă și țara noastră, experții americani analizând bilanțurile pandemiei de coronavirus pentru a ne oferi o posibilă dată la care România va scăpa de acest virus, sau, mai bine zis, de decesele provocate de COVID-19.

Citeste si: Descoperire șoc! Noua tulpină de coronavirus este extrem de contagioasă!

cercetătorii, anunț, dată, românia, coronavirus

Potrivit acestor noi date, proaspăt oferite presei, începând cu 1 iunie România ar putea să atungă borna de zero decese cauzate de coronavirus. Totuși, nu trebuie să ne relaxăm și să renunțăm la precauții, pentru că acești experți anunțaseră scăderea totală a numărului deceselor începând cu primele zile din luna mai, lucru care nu s-a întâmplat.

România scapă de coronavirus pe 1 iunie, potrivit cercetătorilor americani.

Pe lângă previziunile relevate anterior, Institutul de Metrică și Evaluare a Sănătății din Seattle a anticipat și că numărul total al deceselor, în România, ar putea trece de 1.100, până pe 1 iunie, când se presupune că bilanțul zilnic al deceselor va fi zero.

Citeste si: Nu prin gură intră, de fapt, coronavirusul. Descoperire surprinzătoare a medicilor olandezi

Totuși, nu trebuie să ne pripim, pentru că autoritățile locale, dar și specialiștii de la OMS au explicat că, cel mai probabil, va mai exista încă un val de îmbolnăviri, posibil două. Directorul pentru Europa al OMS, Hans Kluge, a făcut anunțul sumbru, dar mult așteptat: Noul coronavirus este departe de a fi eradicat, motiv pentru care lumea va trebui să se obișnuiască să trăiască după noi reguli.

cercetătorii, anunț, dată, românia, coronavirus

Chiar dacă pandemia de coronavirus este în plină desfășurare, omenirea va trebui să înceapă pregătiri temeinice, pentru că vor exista mai multe valuri de îmbolnăviri, iar specialiștii anticipează două noi astfel de manifestări, la nivel mondial.

„Dacă primul val a trecut, înseamnă că am câștigat timp pentru a ne pregăti pentru un al doilea sau al treilea val, mai ales dacă nu există un vaccin. Cheia este să fim pregătiți, fie de apariția unui al doilea val sau pentru o altă epidemie provocată de un alt agent patogen,” a declarat Hans Kluge.

Citeste si: Oamenii care ar putea să nu se infecteze niciodată cu noul coronavirus! Un renumit virusolog face o dezvăluire uimitoare


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

Surpriză! Ce a spus mama lui Emanuel de la Survivor România despre relația războinicului cu Elena Ionescu! EXCLUSIV

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Informatiile zilei

Parteneri