Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu a văzut SFÂRȘITUL! „În toate locurile omenești posibile”

Maria Ghiorghiu. Clarvăzătoare. Prezicătoare. Predicții. Previziuni

Clarvăzătoare. Maria Ghiorghiu. După ce a prezis numeroase evenimente care au avut loc, celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu a anunțat că i s-a spus ceva foarte îngrijorător.

Maria Ghiorghiu. Celebra prezicătoare ale cărei predicții s-au adeverit, de la cele mai mici, până la cele mai mari, Maria Ghiorghiu, a avut o nouă viziune.

I s-a arătat că ne paște sfârșitul. Este de-a dreptul șocant.

Citeste si: Maria Ghiorghiu anunță sfârșitul: „Ne apropiem cu pași repezi!”

Maria Ghiorghiu. În anul 2017 Maria Ghiorghiu a prezis apariția în viitor a unui virus mortal care va afecta populația, în măsura în care o face acest Coronavirus la nivelul întregului Glob Pământesc. Prezicătoara Maria Ghiorghiu a devenit cunoscută deoarece a prezis două mari necazuri la nivel național: incendiul din Colectiv și accidentul din Apuseni.

Într-un text publicat pe blogul ei, acolo unde face majoritatea predicțiilor, faimoasa prezicătoare Maria Ghiorghiu a anunțat că în noua sa viziune, i s-a arătat că ne paște un pericol iminent.

Maria Ghiorghiu. Clarvăzătoare. Prezicătoare. Predicții. Previziuni
Maria Ghiorghiu. Clarvăzătoare. Prezicătoare. Predicții. Previziuni

Previziuni. Celebra prezicătoare a văzut „ceva tare îngrijorător”

Prezicătoare. Pe data de 4 Martie 2020, la ora 5:31 dimineața, prezicătoarea Maria Ghiorghiu a declarat că a fost trezită de un glas.

Se pare că acesta îi spunea că pe plaiurile mioritice urmează să se întâmple ceva, că vom avea parte de multă neliniște. Mai mult decât atât, probleme vor fi la nivel mondial, și nu doar în țara noastră. Totul se petrece la doar o săptămână, după ce a auzit un glas care spunea repetitiv următoarea frază: „România, devastată, România răsturnată”.

Predicții. Iată declarația integrală a Mariei Ghiorghiu:

„În această dimineață, m-a trezit un glas care spunea ceva tare îngrijorător. Glasul spunea așa: „În toată România va predomina neliniștea!”, iar un alt glas, întreba cu nedumerire: „În toată România?”, dar glasul îi răspunde așa: „În toate locurile omenești posibile!!!”. Dragii mei, din nefericire, ceea ce se întâmplă acum în România, duce cu un pas spre Marea Revoluție! Pe plan mondial, dar și la noi în România, există îngrijorare maximă în ceea ce privește Coronavirusul și nu numai.

La noi în România, primează modul cum s-ar putea ajunge la alegeri anticipate. Dar, Bunul Dumnezeu le va aranja pe toate; așa cum el voiește și nu după voia politicienilor.Deocamdată însă, politicienii își duc mai departe planurile lor pentru cum să ajungă la alegerile anticipate, în loc să se unească cu toții și să găsească o modalitate de a stopa răspândirea Coronavirusului(...) Cu adevărat România noastră în aceste zile, este întoarsă pe dos, este răsturnată așa cum se spune și în acest mesaj.”

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: ”Îmi pare foarte rău” Cum a reacționat fosta iubită a lui Andre Bîrleanu, după ce modelul a fost acuzat că și-a răpit, bătut și abuzat actuala parteneră în centrul Capitalei- radioimpuls.ro

Mai mult decât atât, prezicătoarea susține că i-a fost transmis un mesaj, din care reieșea faptul că în România se va întâmpla ceva atât de grav, încât cu toții suntem în pericol. „Dragii mei, ce urmează a se întâmpla în România, atât de grav, eu nu știu a vă spune. Ceea ce știu, dragilor, este faptul că, dacă vom avea credință, npdejde și dragoste în Prea Sfânta Treime și-n Maica Domnului, vom fi ocrotiți și ocoliți de toate suferințele și de toate necazurile. Să nu ne îndoim de acest lucru niciodată, dragilor. Să fim buni, să fim milostivi și cu inima bună și smerită, cu sufletul plin de lumina Învierii lui Hristos și nu avem a ce ne teme,” i-a sfătuit prezicătoarea pe români.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, avertisment pentru locuitorii unui oraș din centrul țării

Maria Ghiorghiu. Apelează la rugăciune pentru a salva oamenii

Maria Ghiorghiu, încearcă să întoarcă populația către rugăciune pentru a stopa pierderea de vieți omenești în fața acestui Coronavirus neiertător. "Din păcate, și cu durere în suflet, vă spun că această nenorocire a ajuns și în SUA, iar la nivel global este alertă mare din pricina acestui virus mortal. Să ne rugăm domnului și Maicii Domnului să ne ocrotească și să lumineze mintea medicilor, pentru a găsi un medicament care să omoare acest virus," conchide prezicătoarea. 

Clarvăzătoare. Maria Ghiorghiu a prezis un cutremur foarte mare!

Maria Ghiorghiu, celebra clarvăzătoare, a făcut o nouă premoniție despre un lucru care îi înfricoșează pe toți oamenii. Aceasta a vorbit pe blogul său despre marele cutremur, iar previziunea sa este una cutremurătoare. La 43 de ani de la cutremurul din 1977, Maria Ghiorghiu a făcut o nouă previziune. Deși nu știe când va avea loc acest cutremur, cu siguranță că va fi unul puternic și va afecta mulți oameni.

Maria Ghiorghiu. Clarvăzătoare. Prezicătoare. Predicții. Previziuni
Maria Ghiorghiu. Clarvăzătoare. Prezicătoare. Predicții. Previziuni

Citește și: Se dau 1.500 de lei de persoană! Banii intră direct pe card. Cine sunt beneficiarii- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

„În timp ce scriam aici, pe blog, aud glas care spune așa: «Trebuie să mai și plecăm de-acasă!». Clipă în care, văd o încăpere la masă căreia stăteau doi băieți tineri. Erau bucuroși și plini de viață. S-au ridicat de la masă și au ieșit pe ușa. A început un cutremur amețitor. Vedeam cum măsuță de la geam lângă care stătuseră cei doi tineri începuse a se clatină dintr-odată foarte tare. Cutremurul era foarte intens. Dragii mei ,nu puteam să-mi dau seama dacă era zi sau era noapte, deoarece noi și ziua stăm cu becurile aprinse.

Dragii mei, din păcate, vom auzi de un astfel de cutremur violent în care ne-am fi dorit să fi fost plecați de-acasă, așa cum ne spune și mesajul. Unde anume se va produce un astfel de Cutremur sau când anume, eu nu știu a vă spune. Cert este faptul că, acesta se va produce, dar mai știm că România Duhului Sfânt a fost și este ocrotită de asemenea tragedii. Să ne rugam fraților, să ne rugăm la Prea Sfânta Treime și la Maică Luminii că să ne ocrotească cu milă și cu iubirea Sa de oameni și să plecăm din această viață de bătrânețe și nicidecum din pricina unui cutremur devastator. Așa să ne ajute Dumnezeu și Măicuța Domnului!”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei oficial.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, previziune șoc: ”Alexandra Măceșanu trăiește! S-o căutăm printre vii și nicidecum prin cenușa și prin minciunile lui Dincă”

 

 Citește și:

Maria Ghiorghiu anunță sfârșitul: „Ne apropiem cu pași repezi!”

Carmen Harra a dezvăluit cine va pieri până la finalul anului: „Va fi un dezastru”

ego.ro Sfatul neașteptat primit de Nuami Dinescu de la scriitoarea Ileana Vulpescu: 'M-a iubit'

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro ”A venit cu o piedică de mort acasă” Noi detalii șocante ies la iveală despre mariajul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies