Iată care sunt cele mai eficiente diete de slăbit pentru a obține corpul la care ai visat întotdeauna.
Dieta Fix la fix
Este o dietă ușor de urmat, destul de permisivă în privința diversității alimentelor. Tot ceea ce trebuie să faceți este să luați mesele la ore fixe, fără să întârziați nici măcar 10 minute. După cum indică și numele, dieta Fix la fix impune câteva ore la care va trebui să vă fixați mesele: 7.00 – micul dejun, 10.00
Dieta fix la fix are o serie de avantaje importante, fiind printre cele mai eficiente. În primul rând, ajută la eliminarea kilogramelor în plus într-un mod sănătos, fiind exclusă ideea de înfometare, rolul acesteia fiind acela de a accelera metabolismul.
Prin această dietă se poate regla lanțul glicemic, va dispărea senzația agresivă de foame și astfel va crește rezistența în fața poftelor, fiind îmbunătățit totodată și tranzitul intestinal.
Dieta disociată
Dieta disociată are la bază principiul care susține că nu alimentele sunt cele care îngrașă, ci asocierea lor. Dieta disociată pe 7 zile impune consumul unei grupe de alimente în fiecare zi. Nu este o dietă ușoară, dar rezultatele se vor vedea imediat!
În egală măsură, în dieta disociată, cina se va lua întodeauna până în ora 19. În plus, trebuie să beți cel puțin 2 litri de apă și să faceți mișcare minim 30 de minute în fiecare zi.
Citeste si: Ce înseamnă Intermittent fasting? Beneficii și pericole
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Dieta hipocalorică
Dieta hipocalorică nu este deloc periculoasă, fiind de fapt un regim sănătos, care îți permite să consumi maxim 1200 de kcal pe zi. Poți alege orice aliment atâta timp cât la finalul zilei nu depășești acest număr de calorii.
Poți slăbi până la 4 kilograme în 7 zile cu dieta hipocalorică și dacă o vei transforma într-un stil de viață, vei obține rezultate extraordinare pe termen lung.
10 principii de bază pentru a slăbi sănătos
Mâncați doar atunci când simțiți senzația de foame, la ore prestabilite.
Beți minim 2 litri de apă pe zi.
Consumați un ceai din plante după mesele principale.
Mâncați fructe zilnic, întrucât sunt esențiale în procesul de slăbire.
Consumați legume înainte de masă sau introduceți-le în salate.
Înlocuiți din când în când micul dejun cu fresh-uri sau smoothie-uri, pentru detoxifiere si hidratare.
Consumați alimente organice!
Înlocuiți chipsurile și gustările nesănătoase cu semințe crude și nuci, pentru un aport de minerale, calciu, magneziu, zinc si Omega 3.
Reduceți consumul de făină albă, zahăr și grăsimi hidrogenate.
Apelați la suplimentele alimentare, pentru un plus de energie, dar numai sub supravegherea nutriționistului.