Cele 7 reguli secrete ale atracţiei care te vor ajuta să găseşti partenerul ideal


Dating-ul nu este o treabă uşoară pentru nimeni, dar cu ajutorul acestor şapte reguli secrete ale atracţiei, poate deveni un joc mult mai simplu decât îţi poţi imagina.

Dragostea şi atracţia sunt două dintre cele mai complicate lucruri pe care le putem experimenta ca oameni într-o viaţă. În timp ce mulţi caută fericirea în locul nepotrivit şi se folosesc de mijloace precum averea sau operaţiile estetice pentru a se face mai atrăgatori şi pentru a-şi spori şansele de a îşi găsi un partener, alte persoane apelează doar la nişte reguli secrete ale atracţiei.

Cu toţii ştim că lucrurile bune o să apară în viaţa noastră atunci când suntem pregătiţi să le primim şi când ne oprim din a mai căuta acea fericire supremă. Răbdarea şi o atitudine pozitivă asupra vieţii pot face minuni nu numai pe plan amoros, dar şi în viaţa de zi cu zi în general.

Descoperă cele 7 reguli secrete ale atracţiei care te vor ajuta să găseşti partenerul ideal

1. Bărbaţii au mai multă răbdare decât femeile

Cultura pop ne-ar putea face să credem că femeile au mai multă răbdare cu bărbaţii decât viceversa, dar în realitate nu este deloc aşa. Studiile au dovedit de nenumărate ori că femeile sunt primele care să pună stop unei relaţii dacă nu mai aud nimic de la partener în mai putin de şapte zile, pe când bărbaţii sunt dispuşi să aştepte până la 11-25 zile înainte să pună capăt unui parteneriat. Bărbaţii sunt de asemenea cu până la 80% mai dispuşi să meargă la o primă întâlnire cu cineva de care nu se simt încă atraşi.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Mircea N. Stoian e "profu' de comunicare"! Specialistul îţi spune care sunt cele şapte semne tăcute că vrea să se despartă de tine! Fii foarte atentă! KFETELE EXCLUSIV!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri