Emily a fost aruncată în stradă de către proprii părinţi. Motivul halucinant pentru care o mamă îşi abandonează copilul


Emily Scheck, în vârstă de 19 ani, din SUA, a fost dată afară din casa părintească, după ce i-a spus mamei sale că este lesbiană. Mai mult, tânăra a fost nevoită să-şi ia cu ea şi jucăriile din copilărie, pentru că cea care i-a dat viaţă le-a aruncat şi pe acestea.

Potrivit Metro, înainte să fie dată afară din casă, Emily a primit un mesaj de la mama ei în care i se spunea să renunţe la şcoală şi să facă terapie pentru a-şi trata homosexualitatea, altfel, ea va fi dezmoştenită.

Totuşi, Emily a refuzat să renunţe la şcoală sau să-şi ascundă sexualitatea, ceea ce a lăsat-o fără niciun ajutor din partea mamei: a fost dată afară din casă şi nu a mai primit niciun ban. Ulterior, ea avea să găsească în maşina ei toate amintirile pe care le avea din copilărie.

Plăcuţele de înmatriculare ale vehiculului au fost şi ele luate. Tatăl ei a refuzat să-i mai plătească asigurarea, după ce a aflat şi el ce orientare sexuală are fiica lui. Ulterior, cei doi părinţi i-au trimis o scrisoarea comună în care îi spuneau că este dezmoştenită şi că nu vor să mai ştie de ea vreodată.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

S-a logodit! Concurenta de la Survivor România a primit inelul de logodnă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri