Cea mai sexy actrița româncă a anilor ''70 este acum călugăriță. Maica Ecaterina a vorbit despre desfranarile, avorturile și bețiile ei


A fost una dintre blondele fatele ale scenei teatrului românesc, purta fustițe de o palmă și era recunoscută drept cea mai sexy actriță a vremurilor. După ani de zile de trăit în păcat, Monica Fermo s-a călugărit. Acum poartă numele de Ecaterina și recunoaște că până la 33 de ani a trăit în libertinaj. La acea vârstă a decis să se boteze.

În tinerețe, Monica Fermo a jucat la Teatrul Naţional din Bucureşti. Era blondă, cu ochii albaștri și devenise una dintre cele mai provocatoare prezenţe actoriceşti, în anii ”70. Era sexy, bărbații tânjeau după ea, fuma, consuma alcool, petrecea până dimineața: într-un cuvânt îi plăcea viața.

Nimic nu prevestea că dintr-o divă se va transforma într-o umilă călugăriță. În 1986, avea 33 de ani când s-a botezat. Părinții, tatăl evreu, mama ortodoxă, au stabilit ca ea singură să decidă ce religie va dori să aibă.

”Primii mei paşi în viaţă au fost în monstruozitatea patimilor. La 15 ani m-am apucat de fumat, la 17 ani am avut primul amor spiritual şi fizic şi, de acolo, totul s-a derulat cu o viteză extraordinară către hăul de nepătruns cu mintea.

Citeste si: 38 de adevăruri dureroase despre relațiile de iubire

Au urmat desfrânări, avorturi, beţii, petreceri. În tot ce am făcut, am ales non-valoarea.

În copilărie și tinerețe am fost rebelă și non-conformistă, de fapt eram în căutarea libertății. După o viață derulată numai în patimi, în păcate și în libertinaj, cu o meserie complet diferită de mănăstire, am ajuns să primesc taina sfântului botez, să-l cunosc, să-l primesc și să-l trăiesc în inimă, în minte și în suflet pe Hristos.

L-am cunoscut pe Dumnezeu în cel mai liber mediu: cel al artiștilor. Greutatea păcatelor mele era atât de mare că mă apăsa fizic și dintr-o dată m-am eliberat”, povestește femeia, pentru Atalas TV.

Citeste si: Dieta lui Dumnezeu a produs ISTERIE ÎN RÂNDUL FEMEILOR. Cât poţi SLĂBI dacă urmezi meniul Creatorului

 


Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea a făcut anunţul şocant: "Matei a murit"

Petre Roman, UMILIT în ultimul hal! Oana Roman l-a dat de gol: ”Nu ascund rah%$#^”

Horoscopul din manuscrisul lui Nostradamus. Zodii cu destin crunt! Au cel mai mult de suferit in viata

Ce a facut Mario Fresh, tanarul Faimos de la „Exatlon”, cu primii bani castigati din muzica

2019 va fi un an grozav pentru 6 zodii! Au scăpat de GHINION şi vor ajunge departe

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine este bărbatul care are grijă de Daniela Iliescu cât timp Culiță Sterp este la Survivor 2021?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri