38 de adevăruri dureroase despre relațiile de iubire


O relație de iubire înseamnă o luptă continuă, presărată cu bucurii pe care nu le poți avea altfel.

Relațiile lungi sunt extrem de dificile și de multe ori vrei să renunți la iubitul tău

Cultura noastră creează așteptări imense de la noi și pictează imaginea unei vieți fericite, ca fiind o zi călduroasă la plajă. Însă, cu toții știm că realitatea cotidiană nu este întotdeauna o experiență veselă.

Așteptăm de la viața amoroasă numai zile cu soare și cutii de bomboane, deși toți am fost martorii dificultăților prin care au avut de trecut părinții noștrii. Adevărul dureros este că relațiile nu sunt deloc ușoare. Necesită compromisuri și te fac să redefinești conceptul de dragoste, pe care societatea în care trăim l-a idealizat, potrivit site-ului mindbodygreen.com.

Cel mai periculos lucru pe care îl credem este faptul că iubirea înseamnă doar un sentiment, dar dragostea este, de fapt, o acțiune. Este o muncă pe care trebuie să o practicăm. Atunci când vom putea accepta acest lucru și vom renunța la așteptările faptului că iubirea ar trebui să fie un sentiment, vom deschide poarta celul mai intim și mai frumos parteneriat.

Citeste si: A făcut sex pentru prima dată la 51 de ani, deși a fost măritată de două ori. "Soțul meu a leșinat când am vorbit despre..."

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Culiță Sterp trece prin clipe cumplite! Prietena sa a suferit un grav accident: „Apelez la ajutorul vostru...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri