Cea mai gustoasă reţetă de lebăr de casă - perfectă pentru masă de Crăciun


Lebar sau leberwurst este unul dintre preparatele specifice Craciunului, care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de sarbatoare.

Traditionalul lebar romanesc are ca ingredient principal ficatul de porc si se serveste la aperitiv, alaturi de pasta de  hrean sau mustar.

Lebarul este foarte consistent, asa ca ar trebui consumat cu moderatie.

Necesita destul de mult timp de preparare si migala, insa merita efortul. Lebarul, la fel ca multe alte bunatati pentru Craciun, se prepara cu cateva zile inainte de marea sarbatoare si se tine la rece.

Pentru a face un lebar de casa extrem de gustos e nevoie ca ficatul de porc sa fie extrem de proaspat. La fel de importante pentru un lebar de casa sunt si condimentele pe care le adaugi in compozitie.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 

DISTRIBUIE
acest articol


Cooking

Profiterol cu îngheţată şi glazură de ciocolată şi espresso! Încearcă reţeta asta de vară!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri