Cea mai gustoasă reţetă de lebăr de casă - perfectă pentru masă de Crăciun


Cea mai gustoasă reţetă de lebăr de casă - perfectă pentru masă de Crăciun

Lebar sau leberwurst este unul dintre preparatele specifice Craciunului, care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de sarbatoare.

Traditionalul lebar romanesc are ca ingredient principal ficatul de porc si se serveste la aperitiv, alaturi de pasta de  hrean sau mustar.

Lebarul este foarte consistent, asa ca ar trebui consumat cu moderatie.

Necesita destul de mult timp de preparare si migala, insa merita efortul. Lebarul, la fel ca multe alte bunatati pentru Craciun, se prepara cu cateva zile inainte de marea sarbatoare si se tine la rece.

Pentru a face un lebar de casa extrem de gustos e nevoie ca ficatul de porc sa fie extrem de proaspat. La fel de importante pentru un lebar de casa sunt si condimentele pe care le adaugi in compozitie.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 


Abonează-te pe

Citește și:

Cornuleţe cu dulceaţă care se topesc în gură! Reţetă ca la bunica acasă

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Reţetă originală de tobă de casă. Are gustul autentic românesc

Pizza de post. Reţetă rapidă şi delicioasă

Reţetă de cozonac de post. Cel mai simplu mod în care îl poţi prepara

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Meniu rapid și ieftin pentru Revelion. Lista cu tot ce trebuie să cumperi 

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri