Cea mai gustoasa reteta de lebar de casa - perfecta pentru masa de Craciun


Cea mai gustoasa reteta de lebar de casa - perfecta pentru masa de Craciun

Lebar sau leberwurst este unul dintre preparatele specifice Craciunului, care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de sarbatoare.

Traditionalul lebar romanesc are ca ingredient principal ficatul de porc si se serveste la aperitiv, alaturi de pasta de  hrean sau mustar.

Lebarul este foarte consistent, asa ca ar trebui consumat cu moderatie.

Necesita destul de mult timp de preparare si migala, insa merita efortul. Lebarul, la fel ca multe alte bunatati pentru Craciun, se prepara cu cateva zile inainte de marea sarbatoare si se tine la rece.

Pentru a face un lebar de casa extrem de gustos e nevoie ca ficatul de porc sa fie extrem de proaspat. La fel de importante pentru un lebar de casa sunt si condimentele pe care le adaugi in compozitie.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Cum sa tratezi diabetul cu praz. Reteta care scade nivelul de zahar din sange

ORIBIL! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

Aşa prepari cei mai buni cârnaţi pentru Crăciun. Reţeta pe care o făceau bunicii noştri

Prajitura Toblerone, fara coacere - reteta usoara si rapida

Drob de porc - Reteta pentru Craciun

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

// Mesaje de LA MULȚI ANI! // pentru ziua de naştere (aniversară)

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri