Cea mai buna friptura de porc la cuptor


Daca mananci carne de porc, aceasta reteta este excelenta pentru mesele de Sarbatori.

Ingrediente:

- 1 kg pulpa de porc
- 7-8 linguri cu ulei de masline
- piper, maghiran, coriandru, ghimbir pudra
- crengute de cimbru, rozmarin, cimbrisor
- 4-5 catei de usturoi
- boia de ardei dulce
- sare
- 200 ml vin alb sec

Preparare:

Intr-o tava pentru cuptor punem uleiul de masline si deasupra carnea taiata felii. Saram, presaram condimentele, ierburile aromate, boiaua, usturoiul pisat si turnam si vinul. Acoperim cu ap[ si bagam la cuptorul incalzit inainte o ora si 20 de minute, la foc moderat. Cand a scazut tot lichidul friptura este gata (daca nu, mai adaugam un pahar cu apa calda si mai fierbem pana scade). Servim imediat alaturi de garnitura preferata.

Sursa


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Gabriela Cristea, mesaj impresionant în urmă cu câteva momente: „O malformație congenitală...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri