În zilele friguroase de iarnă, parcă nimic nu ne aminteşte mai mult de farmecul şi bucuria copilăriei decât o cană de ciocolată caldă aburindă, băuta seară sau dimineaţă, direct din căldură propriului pat.
Ingrediente
4 linguriţe de perle de ciocolată caldă neagră Hans Sloane
200 ml lapte din nucă decocos CHI
2 linguri de sirop de agave organic
conţinutul unei păstăi de vanilie
1 linguriţă de scorţişoară măcinată
2 linguri de frişcă de cocos
1. Se încălzeşte laptele de cocos şi se topesc în el perlele de ciocolată. Se adaugă siropul de agave şi vanilia şi se mixează totul foarte bine.
2. Se pune într-o cană/ pahar termorezistent amestecul preparat până la jumătate, se mai adaugă 2 linguriţe de perle Hans Sloane şi, ulterior, se adaugă restul băuturii.
3. La final, se pune cu un poş în cană frişcă de cocos, preparată anterior, şi se presară peste toată această magie un praf de scorţişoară.
4. Se savurează cu drag!
Tu ce alte reţete de ciocolată caldă ai mai testat în ultima vreme? Care este preferata ta?