Ce tragedie! A tinut o cura de slabire cu bicarbonat de sodiu si struguri si i-au explodat intestinele! Femeia a murit la spital!


O curã de slãbire cu bicarbonat de sodiu i-a fost fatalã unei femei de 49 de ani.

Caz incredibil la Spitalul Judetean Vaslui dupã ce o femeie de 49 de ani a murit din cauze greu de înteles. Elena Popa începuse o curã de slãbire în care folosea bicarbonatul de sodiu alimentar. Într-una din zile, a asociat substanta cu apa mineralã carbogazoasã si, povestesc cei apropiati, cu struguri. Se pare cã aceastã combinatie s-a dovedit fatalã pentru cã femeia a ajuns, în stare criticã, la Spitalul Judetean Vaslui, cu intestinul subtire perforat.

A fost supusã unei interventii chirurgicale care s-a dovedit un real succes. Dupã interventia chirurgicalã, Elena Popa a fost mutatã în sectia ATI si tinutã sub strictã supraveghere medicalã. Dupã 17 zile totul pãrea cã duce spre vindecare. Femeia se simtea bine, putea sã meargã pe propriile picioare si medicii se pregãteau sã o externeze. Din pãcate, totul a luat o întorsãturã ciudatã si, zilele trecute, Elena Popa a decedat, chiar pe garda doctorului care o operase.

Nimeni nu-si explicã ce s-a întâmplat.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Eden Sher s-a căsătorit în secret cu Nick Cron-Devico

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri