Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă


Ce-si spun zodiile cand se privesc in oglinda? Pentru fiecare nativa propria reflexie inseamna ceva diferit.

Berbec

Berbecul nu prea are timp să se uite în oglindă. De fapt el nu prea are timp deloc. În faţa oglinzii e tot pe fugă. Abia îşi trece puţin mâna prin păr şi se uită din mers ca să-şi aducă aminte că îi place ce vede. “Cine mă place, mă place aşa cum sunt. Iar dacă cineva nu mă place, înseamnă că e deştept. Îşi dă seama că nu are cum să se pună cu mine. Sunt oricum cel mai tare! Şi, totuşi, parcă e ceva la faţa asta… Cred că e nevoie de o schimbare! Ştiu! Îmi trebuie oglindă nouă!”.

Citeste si: Horoscop. Ce fel de femeie ești cu adevărat în funcție de zodie. Trăsăturile care te fac specială

Taur

Pentru Taur, oglinda este o icoană la care se închină. Mulţi nu înţeleg cum o fi să stai aşa, să te uiţi la tine, până te uită sfinţii. “Uite ce buze senzuale! Şi ce privire! Să lucrez puţin la zâmbet! O, da! Şi dinţii! Dacă Dumnezeu ar fi creat omul după chipul şi asemănarea mea, ar fi fost şi acum Raiul pe Pământ. Perfect! O, nu! Am văzut ceva! Penseta! Unde mi-e penseta?”. Dacă ai întâlnire cu un Taur, s-ar putea să blestemi ziua în care s-a inventat oglinda.

Gemeni

Exerciţiile de socializare încep pentru nativul Gemeni în faţa oglinzii. Cum credeaţi că ajunge el să stăpânească arta flirtului? Prin antrenament: ridicări de sprâncene, făcut cu ochiul, zâmbit cu colţul gurii etc. “Mai vesel, mai vesel! Aşa! Câteva vocalize, scuturăm puţin mâinile şi picioarele, aşa… Să nu uit de bancul ăla cu călugăriţa, să scot bani de pe card, să o sun pe scorpia aia de tanti Eliza…” După 5 minute: “Doamne, m-am luat cu vorba şi am uitat să mă uit în oglindă. ”

Citeste si: Horoscop Vărsător 2019 - Previziuni complete despre cum va fi anul pentru aceasta ZODIE

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Răzvan Botezatu, cerut în căsătorie de iubitul lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri