Eclipsă totală de Lună: "Super Luna sângerie a Lupului” afectează aceste zodii! Atenţie, la vrăji şi descântece


Eclipsă totală de Lună: "Super Luna sângerie a Lupului” afectează aceste zodii! Atenţie, la vrăji şi descântece.

Eclipsa de Lună se poate produce doar în timpul fazei de Lună plină. Având în vedere că Luna plină din ianuarie va avea cea mai mare dimensiune din 2019, NASA a descris evenimentul ca fiind o „super” Lună. Conform Space, termenul a fost utilizat în ultimii zeci de ani şi a devenit popular mai ales după cele trei fenomene de Super Lună de la sfârşitul lui 2018.

Citeste si: Horoscop. Ce fel de femeie ești cu adevărat în funcție de zodie. Trăsăturile care te fac specială

Pe teritoriul României, eclipsa totală de Lună începe pe 21 ianuarie, de la ora 04:36, moment marcat de intrarea Lunii în penumbra Pământului. La ora 05:34 vor începe să fie vizibile schimbări ale discului Lunii. La această oră, Luna se va afla în vest, la 20° înălţime faţă de orizont. Conform Observatorului Astronomic Amiral „Vasile Urseanu”, cel mai spectaculos moment al fenomenului va avea loc în faza de totalitate ce începe la ora 06:41, scrie descopera.ro.

Maximul va fi atins la ora 07:12 şi se va încheia la 07:43.

De ce este eclipsa totală de Lună denumită Lună Sângerie? Numele "Lună sângerie" este dat tuturor eclipselor lunare totale, având în vedere culoarea- un roşu portocaliu- pe care o căpătă satelitul natural al Terrei în momentul în care trece prin umbra Pământului.

Nuanţa roşiatică este rezultatul împrăştierii şi refractării luminii solare prin atmosfera terestră pe măsură ce Luna trece prin umbra Pământului în timpul unei eclipse totale de Lună.

Iată care sunt zodiile cel mai mult afectate de Luna sângerie:

TAUR

Acest moment va veni cu o transformare pentru tine, deci asigură-te că petreci mai mult timp meditând și reflectând asupra valorilor tale.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop. Ce fel de femeie ești cu adevărat în funcție de zodie. Trăsăturile care te fac specială

Carmen Brumă a dezvăluit care sunt cele mai bune alimente ale sezonului. Uite ce poți consuma pentru a-ți menține sănătatea

Festival la parastasul Ionelei Prodan! Muzică și mâncare pe mormântul artistei de muzică populară

Ioan Burculeţ: Eclipsa de Lună din 21 ianuarie şi principalele evenimente din săptămâna 21 – 27 ianuarie

Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru următorii 6 ani. SURPRIZĂ COLOSALĂ pentru o zodie! Se va îmbogăţi! Aceşti nativi vor întoarce BANII cu LOPATA

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti
De ce nu slăbim, deși suntem atenți la ceea ce mâncăm „Stresul ne influențează greutatea”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri