Ce sa pui in muraturi ca sa nu se mai inmoaie. Simplu si eficient

Ce sa pui in muraturi ca sa nu se mai inmoaie. Simplu si eficient
Ce sa pui in muraturi ca sa nu se mai inmoaie. Simplu si eficient

Traditia romaneasca zice sa pui la inceputul toamnei muraturi taranesti, gogosari si castraveti la otet, sa faci zacusca si suc de rosii, sa pui varza la murat (prin noiembrie) si multe alte preparate pentru iarna (prin august-septembrie).

Prin conservare, ele isi pastreaza vitaminele si chiar dobandesc ceva mai multe proprietatile curative, spun unii specialisti. Asadar, consumate in cantitati moderate, nu peste masura, muraturile imbunatatesc foarte mult digestia. Medicii cred ca muraturile ar trebui consumate dupa o masa bogata in carne si grasimi, pentru ca substantele nocive sa fie eliminate din corp in cantitate mai mare si sa nu fie resorbite.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Reteta de sfecla rosie la borcan pentru iarna

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Soțul Teodorei Marcu nu mai e om, la jumătate de an de când tânăra a fost ucisă! Ce se întâmplă cu el. Dezvăluiri cutremurătoare: „Din ce în ce mai greu…”

Un fost concurent din Casa Iubirii îl acuză dur pe Moldo și îi dă TERMEN LIMITĂ: "Cum vine treaba asta? Te asigur că o să te...". Un alt concurent este martor la cele întâmplate. Cum s-a ajuns aici și DE CE a recurs la acest gest, știind că o să fie prins

Cea mai rapida reteta de prajitura - E gata in 2 minute si se face la cana

”Super gripa” a ajuns în România. Care sunt măsurile recomande de autorități

Breaking news pentru românii cu probleme de sănătate!


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies