Ce sa pui in muraturi ca sa nu se mai inmoaie niciodata


Ce sa pui in muraturi ca sa nu se mai inmoaie niciodata

Pe langa savoarea bine-cunoscuta, muraturile sunt o farmacie la borcan. Prin conservare, ele isi pastreaza vitaminele si chiar dobandesc ceva mai multe proprietatile curative, spun unii specialisti. Muraturile exista nu de sute, ci de mii de ani.

Cate gospodine, atatea retete de muraturi, insa cea mai sanatoasa este fermentarea acido-lactica naturala, care presupune ca fructele sau legumele sa fie puse in apa cu sare. Microflora din ele transforma glucidele in substante biologic active, benefice pentru sanatate. Muraturile sunt astfel, o sursa execlenta de vitamine si acid lactic.

Indiferent de combinatiile de legume pe care le faceti, condimentele precum mustarul, mararul, usturoiul sau hreanul sunt obligatorii! Fiecare dintre aceste ingrediente vine cu propriile calitati nutritive. Vedeta camarii cu bunatati ramane varza murata.

Are atat de multe efecte sanatoase si atatea utilizari neasteptate, incat nu v-ati fi inchipuit! Varza murata are chiar mai multa vitamina C decat o portocala si este un aliat in tratarea infectiilor respiratorii.

Citeste mai mult aici.


Abonează-te pe

Citește și:

Muraturi in saramura! Gata in 7 zile - Cum se pregatesc

De câte ori pe noapte face SEX Brigitte Pastramă! ”Este obsedat. Nu toată lumea e ca noi”

Cea mai gustoasa reteta de castraveti marinati! Pune in aplicare trucul asta ca sa-i faci mai buni!

Reteta de castraveti bulgaresti pentru iarna

Mare atentie! Nu mai mancati castraveti daca suferiti de aceste boli

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 3 martie 2021! Află ce zodie primește vești triste!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri