Muraturi in saramura! Gata in 7 zile - Cum se pregatesc


Muraturile de vara in saramura sunt extrem de gustoase si se fac repede, in aprox 7 zile ai muraturi proaspete, numai bune de asezat langa friptura sau alte mancaruri.

Ingrediente:

Poti folosi orice legume doresti, in functie de preferintele tale: castraveti, morcovi, varza alba, varza rosie, radacina de telina si frunze de telina, sfecla rosie, gogonele, conopida, dovlecei, usturoi, hrean, ardei iute etc.

- legumele se spala in apa rece si se lasa sa se scurga de apa

- varza, conopida, telina, sfecla rosie, se taie in felii

- se ia un borcan de sticla, spalat si uscat in prealabil, se aseaza pe fundul lui condimente specifice muraturilor: piper negru boabe, foi de dafin, boabe de mustar, inflorescenta de marar uscat, hrean

- se aseaza legumele in straturi, alternandu-le intre ele

- cand ati umplut borcanul, asezati deasupra frunze de telina care sa acopere legumele sau frunze de visin.

 

Citeste mai multe aici.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ramona și Gabriel, ipostaze romantice în afara emisiunii! Să fie oare cel mai nou cuplu?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri