Muraturi in saramura! Gata in 7 zile - Cum se pregatesc


Muraturi in saramura! Gata in 7 zile - Cum se pregatesc

Muraturile de vara in saramura sunt extrem de gustoase si se fac repede, in aprox 7 zile ai muraturi proaspete, numai bune de asezat langa friptura sau alte mancaruri.

Ingrediente:

Poti folosi orice legume doresti, in functie de preferintele tale: castraveti, morcovi, varza alba, varza rosie, radacina de telina si frunze de telina, sfecla rosie, gogonele, conopida, dovlecei, usturoi, hrean, ardei iute etc.

- legumele se spala in apa rece si se lasa sa se scurga de apa

- varza, conopida, telina, sfecla rosie, se taie in felii

- se ia un borcan de sticla, spalat si uscat in prealabil, se aseaza pe fundul lui condimente specifice muraturilor: piper negru boabe, foi de dafin, boabe de mustar, inflorescenta de marar

uscat, hrean

- se aseaza legumele in straturi, alternandu-le intre ele

- cand ati umplut borcanul, asezati deasupra frunze de telina care sa acopere legumele sau frunze de visin.

 

Citeste mai multe aici.


Abonează-te pe

Citește și:

Reteta unica de papanasi - Asa ii prepari pe cei mai gustosi!

De câte ori pe noapte face SEX Brigitte Pastramă! ”Este obsedat. Nu toată lumea e ca noi”

Aceasta este super reteta de vinete a bunicii! Ingredientul secret face tot gustul

Reteta minune pentru curatarea vaselor de sange! Te scapa rapid de colesterol!

Prajitura criminala din America. Face furori pe tot globul

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Anunț important pentru persoanele care se vaccinează de la 1 martie!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri