Ce probleme de sănătate semnalizează mâinile! De ce boli poți suferi dacă mâinile sunt uscate, transpiră sau sunt palide


Medicul Ovidiu Peneș a dezvăluit ce boli poți avea.

Palmele sunt ca niște cărți de vizită. Dr. Ovidiu Peneș a dezvăluit la Teo Show ce probleme de sănătate semnalează mâinile.

Podul palmei, înroșirea palmei și cu o ușoară, discretă mâncărime în palme ne atrage atenția că poate avem niște probleme. Mai ales femeile însărcinate au aceste probleme și li se recomandă un test hormonal.

Fie că este o infecție cu streprocop sau sunt boli reumatismale, roșeață, probleme ale articuației, debutul este insidios. De la roșeață, apar mici dureri. Un lucru care e dat de ficat, această roșeață mai arată că se poate instala o problemă a ficatului. Când nu sunt eliminate anumite toxine, apare această roșeață. Primul lucru care se face, se elimină alcoolul. Dacă problema persistă, se recomandă o vizită la medic pentru bilirubină și pentru alte analize ale ficatului.

Palmele transpirate indică emoții puternice. Pacienții transpiră peste tot și mai ales la nivelul palmelor.

O funcționare deficitară a glandei tiroide se reflectă în palme. De asemenea, și tulburările hormonale duc la transpirația palmelor. La fel și problemele glandelor suprarenale.

Tulburările de sensibilitate ale palmelor sunt pentru că noi avem nervi care iau informația tactilă. Încep dureri din senin, ca niște ace. Vasele de sânge se pot înfunda sau să nu mai aibă un lumen foarte bun, o leziune de plex.

Din cauza un traumatism, a diabetului, pot apărea aceste dureri și trebuie să mergem imediat la medic.Un control neurlogic este indicat. Cu cât se întârzie vizita la medic, cu atât boala poate fi tratată din ce în ce mai greu.

Citeste si: Remediul vechi de 3000 de ani care ajută la vindecarea multor afecțiuni

Citeste si: Cum recunoști și ce trebuie să faci în cazul unui atac vascular cerebral

Cei care au mâinile extrem de uscate ascund alte boli. Atunci când ovarul nu mai funcționează cum trebuie, apar mâinile uscate. Atunci când uiți să te hidratezi, apare și deshidratare. Un deficit de omega 3, omega 9 poate afecta integritatea pielii. O deshidratare crește riscul de infarct. Se introduce un pește mai gras, precum macrou, sardine, nuci. Se vizitează medicul, dacă problema persistă și dacă ai peste 38- 40 de ani.

Tremurul mâinilor apare după 38- 40 de ani. Poate fi un semn serios și se recomandă vizita la medicul neurolog. Poate fi debutul bolii Parkinson, trebuie verificată întreaga activitate a creierului. Poate fi tremurul din cauza unei glande tiroide care nu funcționează. Excesul de cafea, excesul de alcool.

Unghiile degradate- pot fi probleme cu zincul. Deficitul de zinc indică aceste probleme. O lingură două pe zi de semințe de dovleac, nucile.

Degetele umflate- ai mâncat poate multă sare sau ai probleme cu rinichii. Deshidratarea te umflă. E un semn foarte important că echilibrul hidric nu este bun.

Degetele palide indică probleme ale circulației sângelui, deficit de fier. Palmele foarte albe sunt semn de anemie. Spanac, ficat, ou.

Mâinile și picioarele reci- cei care au probleme cu vascularizația au această problemă.

Umflăturile ca niște probleme arată că e o problemă foarte serioasă cu depunerile de colesterol

Extremitățile degetelor- nu ajunge suficient oxigen și atunci degetele se umflă. Inima nu pompează sângele corect până în zonele periferice.


Abonează-te pe

Citește și:

Marie Fredriksson, solista trupei Roxette, a murit! Avea cancer la creier de 17 ani, dar nu a renunțat la concerte! A cântat pe scenă stând pe scaun

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

Remediul vechi de 3000 de ani care ajută la vindecarea multor afecțiuni

Foile de dafin: beneficii si proprietati

Cat de dependenta esti de partenerul tau, in functie de zodie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cei mai doriti barbati ai horoscopului: zodii carora nu le poti rezista

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Sanatate
Parteneri