Marie Fredriksson, solista trupei Roxette, a murit! Avea cancer la creier de 17 ani, dar nu a renunțat la concerte! A cântat pe scenă stând pe scaun


Marie Fredriksson, solista trupei Roxette, a murit luni, la vârsta de 61 de ani.


In articol:

Marie Fredriksson, solista trupei Roxette, suferea de cancer pe creier din 2002, cu toate acestea abia în urmă cu trei ani a anunțat că se retrage și și-a anulat toate concertele.

„Anunțăm cu mare tristețe că una dintre cele mai importante și iubite artiste ale noastre a murit. Marie Fredriksson a murit în dimineața zilei de 9 decembrie în urma bolii cu care se lupta”, a transmis managera artistei vestea morții solistei trupei Roxette. 

În 2002, Marie Fredriksson a fost diagnosticată cu tumoare pe creier, care s-a dovedit a fi malignă. A fost operată şi a îndurat luni de zile de chimioterapie şi radioterapie, pierzându-şi în cele din urmă capacitatea de a citi şi număra, vederea i-a fost afectată, precum şi o serie de mişcări ale părţii drepte a corpului.

Citeste si: Elena Merişoreanu, apariţie de senzaţie la un salon de înfrumuseţare de lux! Are 70 de ani, dar uite cum arată! A fost sufletul petrecerii! FOTO EXCLUSIV!

Citeste si: Adele DIVORTEAZĂ. Felul neobișnuit în care își va crește fiul cu fostul soț

Și totuși, la şase luni după ce a primit groaznicul diagnostic, Marie și soţul său au început să lucreze la primul său album în limba engleză. Marie a dat numele albumului ''Change''. În 2005, artista suedeză declara că tratamentul a dat rezultate și că este sănătoasă.

Marie Fredriksson, solista trupei Roxette, și-a anulat turneul mondial în 2016! A mai cântat însă stând pe scaun

Iar, în 2009 a pornit în turneu mondial. La începutul lui 2016,  la Cape Town, Africa de Sud, a anunțat că avea să fie ultimul său concert, pentru că, la sfatul medicilor, Marie avea să se retragă, iar ultima parte a turneului european dedicat celor 30 de ani de activitate a formaţiei a fost anulat.

În iunie 2016 a fost lansat un nou album Roxette ''Good Karma'' primul single de acest album fiind ''It Just Happens''.

Marie Fredriksson nu a putut însă să iasă de tot din lumea muzicală și în mai 2017 avea să lanseze în premieră o melodie jazz. A cântat fanilor, deși toți vedeau că e slăbită. A urcat însă pe scenă, deși stătea pe un scaun.

Sursa foto: Facebook oficial Marie Fredriksson


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Cea mai puternică rugăciune de Înălțarea Domnului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri