Ce presupune un machiaj metalic. „Dacă vrem să obținem un machiaj care să ne scoată din anonimat, culorile metalice sunt o soluție.”


Cum poți impresiona printr-un machiaj îndrăzneț, în nuanțe metalice.


In articol:

Acest articol se adresează persoanelor de sex feminin care vor să iasă din anonimat prin intermediul unui machiaj în nuanțe metalice.

Aflați din rândurile următoare care sunt pașii pentru a realiza un machiaj perfect folosind nuanțe metalice, dar și cum îl puteți realiza mai exact. În plus, descoperiți și mici trucuri de care puteți ține cont, dacă vă doriți să obțineți un astfel de machiaj.

Când vine vorba de un machiaj metalic, putem să ținem cont atât de tonul pielii și culoarea părului, dar putem să alegem un astfel de machiaj și în funcție de ținuta pe care o vom purta la evenimentul la care participăm.

Ce presupune un machiaj metalic

Citește și: Machiaj pentru ochi albaştri. Cu siguranţă, o să atrageţi privirile celor din jur!

Machiaj metalic

Citește și: Cum îți conturezi fața din machiaj. ”Niciodată nu vom lucra cu texturi cremoase folosindu-ne de pensule din păr natural.”

În cadrul unei emisiuni, makeup artistul Laura Atanăsoae a vorbit despre ce presupune un machiaj metalic și care sunt pașii pe care trebuie să-i parcurgem pentru a realiza un astfel de machiaj.

Dacă vrem să obținem un machiaj care să ne scoată din anonimat, culorile metalice sunt o soluție. Este un machiaj în tendințe anul acesta. Se poartă culorile metalice.Există pe piață farduri cremoase care creează acest efect metalic. Ele se găsesc în texuri diverse. Se pot aplica cu degetul sau cu pensula. Există și farduri lichide care creează acest efect metalic .”, a explicat makeup artistul.

Care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgem pentru a realiza un machiaj metalic

Citește și: Care sunt greșelile de machiaj în sezonul rece. „Nu arată deloc natural”

Cum să realizezi un machiaj metalic

Există anumiți pași pe care trebuie să îi parcurgem pentru a realiza un machiaj metalic. De asemenea, dacă nu aveți un fard metalic acasă, puteți să vă creați un machiaj metalic folosind un fard pudră, aplicat mai întâi cu ajutorul unei pensule uscate și apoi cu o pensulă umezită.

Machiaj metalic pentru ochi

Citește și: Trucuri de machiaj pentru ochi. „De aici vin greșelile”

Machiaj metalic ochi

Citește și: Cum aplicăm corect anticearcănul. „Mergem pe teoria complementarității."

Pasul unu. Înainte de toate, este important să aplicăm o bază de machiaj pe pleoape pentru a oferi o aplicare mai ușoară a fardului și o rezistență îndelungată.

Pasul doi. Pentru acest pas putem folosi un fard satinat sau unul glittterat pentru a oferi un efect metalic. De asemenea, este important să alegem o culoare potrivită pentru tonul pielii și al părului

Vom alege o culoare caldă dacă avem tenul cald, vom alege o culoare rece dacă avem tenul și părul rece.”, explică specialistul în domeniu.

Aplicăm fardul cu pensula uscată pe suprafața pleoapei superioare.

Pasul trei. Umezim pensula cu ajutorul unui fixator de machiaj pentru a obține mai multă rezistență. Intensificăm fardul printr-o reaplicare a acestuia pe suprafața ochilor pentru a crea un efect metalizat. Dacă ne dorim un efect și mai intens, îl putem reaplica încă odată.

Machiaj metalic pentru buze

Citește și: Cum să te machiezi în funcție de culoarea ochilor. Învață ce tipuri de machiaj ți se potrivesc cel mai bine

Machiaj metalic buze

Citește și: Cum mărești buzele din machiaj. ”Obligatoriu creioane mate și foarte bine ascuțite.”

Efectul metalic se poate crea și pe buze. Putem folosi, de asemenea, un fard de ochi și pentru buze.

Pasul patru. Aplicăm un fard mat pe care îl lăsăm să se usuce până în momentul în care ajungem să aplicăm pigmentul, astfel încât să se așeze mai bine.

Pasul cinci. Aplicăm un pigment de pleoape sidefat sau unul glitter cu ajutorul unei pensule pe suprafața buzelor. Îl aplicăm cu mișcări ușoare pe suprafața buzelor, pornind de la partea superioară a buzei de sus, către colțuri și ulterior pe buza de jos.

Acesta a fost machiajul metalic pentru ochi și buze, care vă va ajuta să ieșiți din anonimat și să întoarceți toate privirile atunci când pășiți într-o încăpere.

Descoperiți pe Kfetele.ro alte trucuri și sfaturi pentru machiaj!

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cum să aplici corect fardul de obraz. ”O greșeală în aplicarea fardului de obraz este cea de inundare a feței cu o culoare”

Cum să te epilezi acasă?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cum să folosești tușul de ochi ca un expert. ,,Mă asigur că desenul meu este unul coerent”

Cum trebuie să arate primul machiaj al fiicei. Sfaturi pentru mame și fiice: ”Mascara nu trebuie să însemne neapărat gene false și extensii.”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Mesaje de Sfântul Andrei 2022. "Din mici crenguțe de brad, din flori şi din iubire ţi-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei!"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri