Cum să folosești tușul de ochi ca un expert. ,,Mă asigur că desenul meu este unul coerent”


Foarte multe femei își doresc ca machiajul să le iasă perfect, iar de cele mai multe ori, cel care creează problema este tușul. Iată câțiva pași pentru a avea un machiaj perfect și fără bătăi de cap.


In articol:

Cu siguranță fiecare femeie a întâmpinat o problemă, în momentele în care încerca să își facă un tuș, deoarece niciodată nu ieșea perfect. Dacă au existat dăți în care v-a ieșit inegal, sau unul era mai mic și altul mai mare, ei bine, iată cum îți poți face tușul de ochi ca un expert.

Citeste si: Cum aplicăm corect anticearcănul. „Mergem pe teoria complementarității."

Cum să folosești tușul de ochi ca un expert

Cum să folosești tușul de ochi ca un expert

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cum alegem culoarea vopselei de păr. „O culoare nu decolorează o altă culoare”

Cum sa folosești tușul de ochi ca un expert

Multe femei se confruntă cu problema unui tuș de ochi perfect, deoarece rare sunt dățile când va ieși așa.

Dacă sunteți la început, veți considera că este imposibil să vă iasă exact așa cum vă doriți, dar dacă aveți parte de mult exercițiu, acest lucru va deveni posibil.

Alex Abagiu, specialist în ceea ce privește arta machiajului, a vorbit, în cadrul unei emisiuni televizate, și a spus că tușul de ochi poate fi împărțit în trei categorii, unul este de tip cariocă, care care un vârf fie cu pensulă, fie cu vârf de fetru, cel compact sau cel obținut din fard negru cu fixator de machiaj.

,,Eyeliner-ul poate fi împărțit in 3 categorii, cel tip carioca care are un vârf fie cu pensula fie cu vârf de fetru, cel compact care se aplica cu ajutorul unei pensule sau cel obținut din fard negru cu fixator de machiaj. Pentru a va ușura munca, va duceți la farmacie si va cumpărați o rola de scotch din hârtie care sa fie flexibil și subțire.”, a spus Alex Abagiu.

El a mai menționat că acesta se aliniază la linia inferioară a ochiului îndreptându-l către colțul sprâncenei și că se asigură că desenul lui este unul coerent și că nu are deloc tremurături, iar cea mai periculoasă parte a machiajului este real colțul și linia pe care încercăm să o creăm la exterior.

,,Acesta se aliniază la linia inferioara a ochiului îndreptându-l către coltul sprâncenei. In momentul acesta trebuie doar sa-ti iei eyeliner-ul si o sa încercam o linie moderna adică o linie care începe de deasupra irisului si merge ușor ascendent spre exterior dar ridicând cumva coltul ochiului. Incep cu cat pot eu de subțire ca si linie la momentul respectiv si ușor, ușor avansez către coltul extern al ochiului. Puteți depăși si atinge oricând hârtia pentru ca nu strica in niciun fel linia pe care încerc sa o trasez. Ma asigur ca desenul meu este unul coerent si ca nu am deloc tremurături si alte lucruri dar cea mai periculoasa parte a machiajului este real coltul si linia pe care încercam sa o creăm la exterior. Tot ce trebuie sa fac la final este sa îndepărtez scotch-ul si am o dunga de eyeliner”, a mai spus specialistul în arta machiajului.

Citeste si: Cum să cureți urmele de farduri de pe haine. 6 trucuri simple cu rezultate imediate

Cum să folosești tușul de ochi ca un expert

Cum să folosești tușul de ochi ca un expert

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Pașii pentru un machiaj strălucitor. Ștefania: "Sprâncenele durează cel mai mult din întregul ritual, durează undeva la 20 de minute"

Ce a mai spus Alex Abagiu despre linia de tuș

Alex Abagiu a mai menționat că printr-o linie subțire vă puteți juca, vă puteți mării ochii și să creați cumva ideea de alungire astfel încât nu e nevoie de prea mult machiaj la nivelul ochilor, iar pe lângă asta este o linie care funcționează bine și pentru machiajul de zi și pentru cel de seara.

,,Printr-o linie de eyeliner va puteți juca, va puteți mari ochii si sa creați cumva ideea de alungire astfel încât nu e nevoie de prea mult machiaj la nivelul ochilor si in plus este o linie care funcționează bine si pentru machiajul de zi si pentru machiajul de seara. Machiajul prin dungi de genul acesta oferă o feminitate aparte. Eyeliner-ul poate fi foarte ușor si pentru oricine”, a declarat Alex Abagiu.

Citeste si: Cum aplicăm corect fondul de ten

Cum să folosești tușul de ochi ca un expert

Cum să folosești tușul de ochi ca un expert

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cum să-ți alegi ochelarii de soare în funcție de tipul de lentilă

 


Abonează-te pe

Citește și:

3 Ținute super cool pentru facultate. Vei atrage toate privirile

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

De ce nu este bronzul sănătos. „Bronzul este un mecanism de apărare”

7 Idei de costume sexy pentru Halloween

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri