Trucuri de machiaj pentru ochi. „De aici vin greșelile”


Există foarte multe trucuri, atunci când vine vorba despre machiaj, iar femeile caută întotdeauna să aleagă ceva care să le scoată frumusețea în evidență. Ei bine, dacă nu știi ce tip de machiaj să abordezi, în funcție de forma ochilor, mai jos ai toate informațiile necesare.


In articol:

Ana Cucută, specialistă în ceea ce privește arta machiajului, a dat câteva sfaturi, în cadrul unei emisiuni TV, despre ce tip de machiaj se potrivește, în funcție de forma ochilor.

Iată câteva sfaturi utile, care cu siguranță te vor ajuta să îți scoți cele mai frumoase trăsături în evidență.

Citește și: Ce vor bărbații, într-o relație. „Dacă ar face femeile asta, relația ar înflori”

Trucuri de machiaj pentru ochi

Trucuri de machiaj pentru ochi

[Sursa foto: peexels]

Citește și: Cum să fii elegantă cu blugi. 4 combinații vestimentare care vor atrage toate privirile

Trucuri de machiaj pentru ochi

Ana Cucută a dat câteva sfaturi despre machiaj, în funcție de tipul ochilor, și a spus că în momentul în care ne dorim să punem accentul pe ochi trebuie să cunoaștem foarte bine forma acestora, deoarece a întâlnit persoane care au încercat să își facă diferite machiaje de pe internet, dar nu se potriveau, deoarece forma ochilor nu era aceeași ca în imaginea respectivă.

„Atunci când vrem să punem accentul pe ochi trebuie să ne cunoaștem forma ochilor și spun treaba asta, deoarece mi se întâmplă foarte des să întâlnesc fete care greșesc, pentru că văd niște poze pe net, le place machiajul respectiv și vor să se facă exact la fel, iau unu la unu machiajul, îl aplică pe ele și nu li se potrivește. De aici vin greșelile, pentru că nu își cunosc forma ochiului, trebuie să știm în primul rând ce forma de ochi avem și ce ni se potrivește”, a declarat ea.

Citește și: Detoxifierea cu zeolit- ce e bine să afli

Trucuri de machiaj pentru ochi

Trucuri de machiaj pentru ochi

[Sursa foto: peexels]

Citește și: Cum asortezi geaca de piele, obiectul vestimentar care nu se demodează. „Este una dintre investițiile cele mai bune din garderobă”

De câte feluri sunt formele de ochi

Formele de ochi sunt de mai multe feluri, cum ar fi, mic și mare, apropiat și depărtat, iar în ultimele două cazuri sunt problemele cele mai mari, deoarece în funcție de aceste detalii trebuie să ținem cont de fiecare dată.

„Exista foarte multe forme de ochi, cum ar fi, mic și mare, apropiat, depărtat, iar aici sunt problemele cele mai mari. Când zic apropiat, depărtat, în general, între ochii noștri ar trebui să încapă încă un ochi, dacă încape la fix, înseamnă că îi avem într-o poziție normală, dar dacă rămâne spațiu înseamnă că sunt depărtați și dacă nu încape un alt ochi înseamnă că sunt apropiați, iar în funcție de aceste detalii trebuie să ținem cont ce să facem”, a mai spus specialistul în arta machiajului.

În cadrul emisiunii, Ana Cucută a menționat faptul că dacă vom trasa o linie de tuș mai lungă, vom avea impresia că ochiul nostru este mai alungit și mai mare, iar dacă vrem o mărire suplimentară, există un truc, care este foarte ușor și foarte rapid, iar tot ce va trebui să ai este un fard de culoarea pielii.

„Modelul de astăzi are un ochi mare, voluminos, și zic mare, deoarece este alungit și suficient de deschis în partea de sus. În general, tuturor, ne place atunci când ne machiem să avem ochii mai mari. Eu i-am trasat modelului deja linia de tuș, la un ochi i-am trasat o linie de tuș mai scurtă, iar la unul una mai lungă, tocmai ca să vedem această diferență. Dacă trasăm o linie de tuș mai lungă, ne va da impresia, automat, că ochiul nostru este mai alungit și implicit mai mare, dar dacă vrem o mărire suplimentară, poți să faci un truc foarte rapid, prin care iei un fard de culoarea pielii, cu o pensula de tip lumânare și mergi în pliu, la exterior și aplici culoarea pielii alungind către exterior. Este foarte important să ții pensula de la codiță, pentru că nu vreau să apăs prea tare pe ea, iar când o țin din capăt este presiunea foarte mică pe ochi”, a mai spus aceasta.

Citește și: 5 sfaturi pentru reconstruirea buclelor sănătoase

Trucuri de machiaj pentru ochi

Trucuri de machiaj pentru ochi

[Sursa foto: peexels]

Citește și: De ce ne trezim obosiți. Totul despre calitatea somnului. ”Sistemul nervos central este cel care coordonează organismul nostru.”

Culoarea trebuie plasată la exterior

Un aspect foarte important, atunci când vrem să oferim ochiului un aspect mai mare, este ca nuanța aleasă să fie pusă la exterior, deoarece ochiul trebuie să fie mărit spre tâmplă.

Tot pentru senzația de mărire putem pune ceva strălucitor pe centrul pleoapei, în dreptul pupilei și este important să fie aplicat cu degetul, deoarece ochiul nu se va încărca foarte mult, iar stratul nu va incomoda absolut deloc.

„Este important să punem culoarea la exterior, pentru că vrem să mărim ochiul spre tâmplă. Totodată ca să mărim, putem să punem ceva strălucitor pe centrul pleoapei sau ceva luminos, fix pe centrul pleoapei, în dreptul pupilei. Poate să fie orice culoare de lumină, un truc este să fie aplicat cu degetul, deoarece aplicându-l așa este foarte delicat, nu se încarcă foarte mult și nu este un strat gros de sclipici care să te incomodeze, să îți dea impresia că te ustură ochii, iar atunci efectul rămâne foarte puternic.Dacă doriți mărirea ochilor, puteți să mai puneți un creion alb sau un creion culoarea pielii, pe linia apei la interior. Ochiul este mult mai mare acum, comparativ cu celălalt, care are o linie de tuș mai scurtă, nu are nici acel fard către exterior și nu are nuci albul pe linia apei”, a mai spus specialistul în arta machiajului.

Trucuri de machiaj pentru ochi

Trucuri de machiaj pentru ochi

[Sursa foto: peexels]


Abonează-te pe

Citește și:

Când apelează o femeie la transplantul de păr. “Femeile nu ar trebui să spună că pierderea părului este genetică şi că nu pot face nimic în acest sens.”

Invitație la Târgul de Carte Gaudeamus - Maria Crișan vă așteaptă să aflați povestea din spatele cărții sale pentru copii

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Ce vor bărbații într-o relație. „Dacă ar face femeile asta, relația ar înflori”

Cum să scapi de cearcăne. 3 produse care te pot ajuta și pe care le găsești la tine acasă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Ce reprezintă sărbătoarea de Crăciun
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri