Ce vor bărbații într-o relație. „Dacă ar face femeile asta, relația ar înflori”


Multe relații ajung să se transforme în relații toxice sau monotone, deoarece partenerii nu se comportă așa cum vor unul cu celălalt. Atât din partea femeilor, cât și din partea bărbaților, apar deseori momente când au un temperament greșit față de persoana iubită.


In articol:

În cadrul unei emisiuni, psihologul și expertul în tehnica seducției, Taher Sonu, a explicat care sunt dorințele unui bărbat într-o relație și cum ar trebui să își abordeze femeia partenerul de viață.

Cum poate o femeie să îmbunătățească relația de cuplu

ce iubesc barbatii la o femeie

Ce au nevoie bărbații de la o femeie

[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Când se maturizează o femeie vs. când se maturizează un bărbat. „Ar trebui să aibă loc un ritual de inițiere”

Atunci când vorbim despre femei și bărbați, aceștia au dorințe și aspirații diferite de la relația de cuplu. Raportându-ne la fiecare individ, oamenii își doresc lucruri diferite de la partenerul de viață, însă există câteva aspecte comune.

„De cele mai multe ori putem să vorbim despre limbaje ale iubirii: servicii, anumite gesturi, micile atenții pe bază de servicii. De asemenea, cuvintele de apreciere, unde bărbații scârțâie de cele mai multe ori.”, a explicat specialistul.

În mod evident, nevoile unui bărbat sunt diferite de cele ale unei femei, și de foarte multe ori acestea sunt neînțelese și condamnate de către parteneră.

Bărbații simt deseori nevoia să se deconecteze de la viața cotidiană, iar acela este momentul în care femeia trebuie să știe să îi ofere spațiu bărbatului său.

„Noi bărbații, periodic, mai mult sau mai puțin, în funcție de individ, avem nevoie de timp pentru noi, să ne retragem în peștera noastră. Am nevoie de 10 minute în fața televizorului, să ies un pic din mintea mea, să nu mă gândesc la nimic și să mă relaxez. Femeile când vâd un bărbat așa se sperie puțin, cred că este ceva neînregulă, că este supărat. Este bine să îl lăsăm în pace.”, a declarat psihologul.

ce vor barbatii de la o femeie

Ce își doresc bărbații de la o femeie

[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Ce presupune procedura de divorț. „S-au rupt niște lucruri în relațiile de familie”

Deși nu de multe ori recunosc, bărbații au nevoie de multă apreciere și validare, pentru a se simți stăpâni pe ei. Sfatul lui Taher Sonu este ca partenerele să îi ofere mai multă apreciere celui din viața lor, indiferent de forma acesteia. Așadar, un bărbat are nevoie de multe complimente, chiar și când face lucruri care pot părea banale. De asemenea, este foarte important, ca în momentele intime, femeia să fie mai atentă și mai tandră.

„Femeia adoră un bărbat care are lucruri în viața lui, se preocupă de carieră, de business. Îi place acel bărbat care face chestii. Unul dintre lucrurile pe care femeile le pot face este să ofere momente de apreciere bărbatului. Este contraintuitiv cu ce învață femeile de mici. Poate să vină împreună cu un moment tandru, în timp ce este un moment intim. Vorbim de puțină tandrețe, însoțită de complimente. Crește mândria în bărbați. Măcar o dată pe săptămână dacă ar face femeile asta, relația ar înflori.”, a precizat expertul în seducție.

De asemenea, psihologul a menționat că timpul de calitate petrecut împreună, poate schimba modul de raportare la persoana de lângă noi. Așadar, specialistul a recomandat o tehnică prin care ne putem apropia de persoana iubită.

„Doar 5 minute în fiecare zi, să îți privești partenerul sau partenera în ochi și să petreci aceste minute de calitate, observându-l pe cel de lângă tine. La început, poți să nu vorbești, dar ulterior pot veni unele întrebări. Este un exercițiu extrem de benefic pentru că pate ajuta oamenii să se conecteze.”, a explicat specialistul.

Ce greșeli fac femeile într-o relație

ce nu trebuie sa faci intr-o relatie

Care este cea mai comună greșeală într-o relație

[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Cum ne învățăm copilul să aibă un stil de viaţă sănătos. „Copiii învață din exemple”

În special atunci când vorbim de o relație de lungă durată, complimentele sunt înlocuite de reproșuri, partenerii axându-se foarte mult pe aspectele negative ale celeilalte persoane. Cu toate că avem lucruri care nu ne mulțumesc, modul în care comunicăm este foarte important.

„Greșelile cele mai comune sunt reproșurile, fie că vin dintr-o anumită nevoie, că femeile vor să se simtă speciale. Problema este că atunci când bărbaților li se expune situația așa, de cele mai multe ori reacționează defensiv. Problema este modul cum ajung să se comunice acele lucruri.”, a mărturisit psihologul.

 

 

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Care este profilul abuzatorului emoțional. „Sunt niște tipare de comportament "

Invitație la Târgul de Carte Gaudeamus - Maria Crișan vă așteaptă să aflați povestea din spatele cărții sale pentru copii

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cum îți dai seama că ești într-o relație nepotrivită. „Ar trebui să fie un semnal de alarmă foarte clar”

Ce să faci atunci când simți că nu valorezi nimic


DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Ce reprezintă sărbătoarea de Crăciun
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri