Ce plante nu ar trebui să țină femeile în casă. Acestea le vor aduce ghinion

Ce plante nu ar trebui să țină femeile în casă. Acestea le vor aduce ghinion
Ce plante nu ar trebui să țină femeile în casă. Acestea le vor aduce ghinion

Există plante care sunt frumoase și au un miros plăcut, dar se spune că trebuie evitate în interiorul casei deoarece pot atrage ghinionul asupra ta.

Potrivit principiilor Feng Shui, aceste plante nu sunt recomandate într-o locuință.

Citește și: Daria, o adolescentă cu tulburare din spectru autist, a avut parte de o zi sub semnul Norocului, în platoul celui mai iubit game show!

Plante pe care nu trebuie să le ții în casă

Următoarele plante nu sunt recomandate să fie ținute în interiorul casei, deoarece se spune că atrag necazurile și ghinionul.

Agave- Există plante care au o creștere rapidă și sunt folosite în mod obișnuit pentru a decora grădinile. Este recomandat să le păstrați doar în exterior, în grădină sau pe balcon.

Cactus- Există plante fascinante, cu o creștere lentă și care nu ar trebui atinse în mod frecvent. Este recomandat să le țineți în afara casei, în grădină sau pe balcon, deoarece se spune că atrag energia negativă.

Hortensiile- Acești arbuști sunt acidofili și, conform principiilor Feng Shui, se spune că simbolizează singurătatea. De aceea, nu este recomandat să îi ții în interiorul locuinței tale.

Coronița lui Hristos, o plantă cu spini ascuțiți, se crede că poate contribui la creșterea stării de nervozitate și tensiune în interiorul casei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Plantele cățărătoare- Aceste plante sunt mai potrivite pentru a fi crescute în exterior. În interiorul casei, ele pot deveni prea mari și pot împiedica fluxul energiilor pozitive în locuință.

Bumbac- Plantele de bumbac nu sunt recomandate să fie ținute într-o locuință, deși ar putea fi considerate o opțiune atrăgătoare pentru decor. Aceste plante au tendința de a aduna praf și, conform superstițiilor, se spune că pot simboliza sărăcia și ghinionul.

Monstera- Monstera este o plantă impresionantă și oferă un izvor nesecat de oxigen. Cu toate acestea, este recomandat să o țineți în exterior. Trebuie menționat că Monstera este o plantă toxică. De asemenea, se crede că atrage energie negativă și se hrănește cu energia vitală din jurul său.

Garoafe- Există flori despre care se spune că aduc ghinion și nu ar trebui ținute în interiorul casei.

Se crede că florile roșii sunt considerate cele mai ghinioniste, așa că este recomandat să optați pentru alte culori sau chiar alte flori similare.

Cale- Aceste flori conțin sevă care conține oxalat de calciu, ceea ce le face extrem de periculoase. Consumul acestei seve poate fi fatal. Pe lângă aceasta, se crede că crinii atrag numai necazuri și sunt considerați plante asociate cu moartea.

Leandru- Pe lângă toxicitatea sa, este important să evitați contactul cu frunzele acestui leandru, deoarece pot provoca probleme grave. Conform superstițiilor, se spune că leandrul atrage ghinionul în casă.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Ce obiecte să nu ții în casă

Există superstiții conform cărora nu este bine să păstrați un ceas stricat în casă. Se spune că, în cazul în care pornește brusc, se apropie decesul. De asemenea, se consideră de rău augur să păstrați obiecte stricate în general. În ceea ce privește flori, capete de animale vânate sau scoici ofilite, se spune că pot aduce ghinion într-o locuință.

Citește și: La ce temperatură se coace plăcinta cu brânză. Cât de fierbinte trebuie să fie cuptorul pentru a obține cea mai delicioasă plăcintă cu brânză

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine a inventat rujul. Evoluția rujului, de la amestecul de ceară de albine la rujurile de astăzi

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies