Ce i-a făcut un preot fetiţei sale de 5 ani pentru a-i verifica virginitatea! Gesturile părintelui te vor şoca. A folosit cele mai josnice metode


Ce i-a făcut un preot fetiţei sale de 5 ani pentru a-i verifica virginitatea! Gesturile părintelui te vor şoca. A folosit cele mai josnice metode

Fayham al-Ghamdi, un preot islamist din Arabia Saudită, a fost condamnat la opt ani de închisoare şi 800 de lovituri cu biciul pentru violarea şi torturarea fetiţei sale de cinci ani.

 

Lama a fost internată, în decembrie 2011,  într-un spital cu multiple răni: craniu fracturat, coaste şi mâna stângă ruptă, vânătăi pe tot corpul şi chiar arsuri, potrivit AFP, citat de romaniatv.net.

 

Un asistent social care a văzut-o pe copilă la scurt timp după internare a afirmat că fetiţa avea coloana ruptă şi că a fost "violată peste tot". La câteva luni după internare, fetiţa a decedat.

 

Potrivit declaraţiilor făcute de tatăl ingrat, acesta şi-a violat şi torturat copilul pentru că se îndoia în privinţa virginităţii ei. Conform legii islamice, taţii şi soţii nu pot fi condamnaţi la moarte pentru omorârea copiilor sau soţiilor lor, iar aceste crime se pedepsesc doar o pedeapsă cu închisoarea de la cinci la 12 ani.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Dulceaţă de smochine. N-ai intâlnit ceva mai bun

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Rodia, un fruct miraculos, cu beneficii extraordinare in sezonul rece

Cura de slăbire cu apă: cât poţi slăbi în 7 zile, care sunt beneficiile pentru sănătate şi posibilele reacţii adverse

Nu mai arunca zeama de la castraveţii muraţi! E miraculoasă pentru organism

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cine este Jill Biden. Joe Biden: "Jill mi-a dat viața înapoi. M-a făcut să încep să cred că familia mea poate fi din nou întreagă”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri