Ce faci când ești înșelată de soț. Cele mai bune sfaturi în caz de infidelitate


Infidelitatea reprezintă o problemă peste care puține persoane pot trece. Însă știați ce puteți face odată ce ați aflat că ați fost înșelată de partener?


In articol:

Aflați din rândurile următoare ce ar trebui să faceți în momentul în care aflați nefericita veste, a faptului că ați fost înșelată de către partenerul de viață. În plus, descoperiți și doar câteva dintre cele mai bune sfaturi pe care le puteți urma, în caz de infidelitate.

 

Ce faci când ești înșelată de soț

Deși în momentul în care aflați că ați fost înșelate de partenerul de viață, aveți tendința de a reacționa cu impulsivitate, poate că nu întotdeauna este cazul să recurgeți la această modalitate. Printre primele reacții se pot afla lacrimile, furia și amenințările, din cauza faptului că o aventură poate reprezenta o criză într-un cuplu, iar de fiecare dată vei dori să rezolvi problema pe loc.

Cu toate acestea, ar trebui ca înainte să luați în seama anumite aspecte importante, pentru a nu cădea în impulsivitate, ci să țineți cont că nu trebuie să faceți mai mult rău căsniciei, decât este deja făcut.

razbunarea este o optiune in infidelitate

Citeste si: Cum slăbești 4 kg în 6 zile cu dieta lui Carmen Brumă. "Din experiență mea, antrenamentele de intensitate moderată măresc poftă de mâncare, iar antrenamentele foarte intense o scad"

 

Cele mai bune sfaturi în caz de infidelitate

Deși momentul în care veți afla că ați fost înșelată vă va bulversa total, nu ar trebui să reacționați impulsiv, dimpotrivă, ar trebui să încercați să vă liniștiți. Toate sentimentele pe care le-ați trăit până în acel moment, vor părea că au fost în zadar, însă cu toate acestea, nu se recomandă să vă suprimați gândurile și senzațiile, dar nu ar trebui nici să cadeți în cealaltă extremă.

Lasă lacrimile să curgă –  plânsul vă va ajuta de cele mai multe ori să vă eliberați de toate sentimentele pe care le aveți, însă nu este necesar să transformați totul într-o situație mai gravă decât este de fapt. Prin urmare, încercați să nu adoptați o atitudine de victimizare, pentru că vă va accentua sentimentele de furie mai rău.

Discut ă deschis cu partenerul tău –  o modalitate bună de a trece peste această situație, ține de sentimentele pe care ar trebui să le discutați cu partenerul în cauză. Nu trebuie să vă opriți din a spune direct ceea ce simțiți și gândiți, dar în special, ceea ce vă deranjează. Aveți grijă totuși în ce mod alegeți să-i comunicați toate acestea, pentru că reacțiile negative nu vor duce niciodată la lucruri bune.

cum oferi a doua sansa in caz de infidelitate

Citeste si: Cine este NICOLAI TAND. „Sunt cel mai mic dintre patru frați. Ion, Anuță, Zaharie și eu. În acte sunt Niculai”

Controlează-ți impulsurile – cu toate că poate v-ați dori din răsputeri să vă jigniți partenerul, nu ar trebui să recurgeți la această modalitate sau la cea de violență, în niciun caz. Dacă veți reacționa în această manieră, tot ce veți face va fi să înrăutățiți situația.

Nu te răzbuna –  această reacție este foarte des întâlnită la majoritatea femeilor care sunt înșelate de către partener. Cu toate acestea, nu ar trebui să apelați la această tactică. Deși vă doriți ca și acesta să simtă ceea ce simțiți voi, nu veți face decât să mergeți către un drum cu adevărat greșit, iar orice efort va duce într-un final către eșec. În plus, acesta va considera că nu a ales persoana potrivită, prin urmare, va avea tendința să nu mai lupte pentru tine.

Cere ajutorul altor persoane – cu siguranță vei simți nevoia să te destăinuiești unei alte persoane, însă ar trebui totodată să acordați atenție persoanei pe care o alegeți. De preferat ar fi să alegeți o persoană care nu este direct implicată emoțional în relația voastră, pentru că vei avea nevoie de o părere strict obiectivă.

cele mai bune sfaturi in caz de infidelitate

Citeste si: Cine este GEORGE BURCEA. "In clasa a 9-a, copiii râdeau că sunt de la țară și de ținuta mea. Aveam niște ghete rupte, aveam un pulover destul de șifonat"

Ia în considerare iertarea – bineînțeles că orice persoană are în anumite momente, dreptul la a doua șansă. Dacă vă doriți să luați în considerare și opțiunea de a trece peste și de a-l ierta, puteți să discutați cu acesta deschis, pentru a afla ce își dorește de la voi, dar și de la cealaltă femeie, pentru ca totul să fie clar între voi, încă de la început.

Recâștigă stabilitate –  în momentul în care ai fost înșelată de către partenerul de viață și decideți totuși... să îl ierți, ar trebui ca atât tu, cât și acesta, să luptați pentru a restabili echilibrul din relație. Cu toate că din cauza lui ați ajuns în această situație, nu ar trebui să aștepți din partea lui tot. Cel mai bine ar fi să comunicați și să aflați ce trebuie să schimbați, pentru ca lucrurile să meargă mai bine între voi.

Mergi mai departe fără să privești în urmă – în cazul în care nu vă puteți ierta partenerul sub nicio formă, iar acesta nu dă semne că se va schimba în viitorul apropiat, puteți lua în considerare și despărțirea definitivă. Tot ceea ce contează într-un final, este ca tu să fii liniștită și mulțumită cu decizia luată. Nu degeaba se spune că viața nu se termină la un bărbat.

cum poti trece peste infidelitate

Citeste si: Cu cine te vei mărita, în funcție de zodia ta


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este MINODORA. „După ce am născut și a trecut o perioadă de timp nu existam.. pentru el. Și i-am spus.. bag divorț! Și atunci s-a dezmeticit.”

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

Ioana Blaj și Ducu Ion, căsătorie după șase ani de relație: „Copiii erau foarte contrariați”

Jorge a recunoscut că și-a înșelat soția: „Am stat și împreună și separat”

Ce înseamnă când te visezi la nunta ta. E semn bun sau rău?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Cum a luat naștere cafeaua. Boabele au fost mâncate pentru prima dată, crude

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri