Ce a făcut Sergiu, băiatul care a mers pe cal la maternitate, cu banii din donații? Ți se rupe sufletul!


Segiu, tânărul din Iași care a mers pe cal la maternitate, a primit donații pentru a-și întreține familia, însă este emoționant ce a făcut cu banii din donații.


In articol:

Sergiu Ion Ciobotariu, în vârstă de 22 de ani, a devenit viral pe internet, după ce a mers pe cal la maternitate, pentru a-i duce toate cele necesare soției sale, care abia născuse. După ce a fost surprins pe cal, prin orașul Iași, Sergiu a declarat că nu a fost primit în tramvai, din cauza măsurilor pentru prevenirea infecției cu coronavirus, și că nu a avut bani de taxi, pentru că muncește cu ziua, iar din ultimele sale economii, a preferat să-i ia mâncare soției și scutece bebelușului nou-născut.

sergiu, tânărul din iași, a mers pe cal la maternitate, banii din donații, donații
sergiu, tânărul din iași, a mers pe cal la maternitate, banii din donații, donații

Citeste si: Tânărul din Iași, ironizat că a mers pe cal să-și vadă nou-născutul, nu mai avea bani de drum. Din ultimii săi bani, i-a luat de mâncare soției

După ajutorul pe care l-a primit, Sergiu a declarat că este măgulit și că nu se aștepta ca povestea sa să atingă inimile atâtor oameni, oameni cărora le dorește sănătate. ”Nu mă aşteptam la aşa ceva niciodată. Le mulţumesc tuturor pentru ce au făcut pentru mine… Mă rog Lui Dumnezeu să le dea tuturor sănătate, mulţumesc din suflet!””, a mărturisit Sergiu pentru BZI.

Numeroase persoane au donat pentru Sergiu, tânărul care a mers pe cal la maternitate, însă este emoționant ce a făcut băiatul cu o parte din banii primiți

Sergiu a fost vizitat de Cătălin Moroșanu, după ce cazul său a devenit cunoscut, iar sportivul i-a asigurat tânărului tătic toate cele necesare traiului, fie că vorbim despre alimente, rechizite, bani etc. și i-a promis că îl va ajuta cu tot ce este nevoie, inclusiv cu o casă în care Sergiu să locuiască împreună cu soția și cei trei copii ai săi. Este cu adevărat impresionant că Sergiu, băiatul de doar 22 de ani care are trei copii, a decis să își ajute semenii, din donațiile pe care le-a primit.

sergiu, tânărul din iași, a mers pe cal la maternitate, banii din donații, donații
sergiu, tânărul din iași, a mers pe cal la maternitate, banii din donații, donații

Citeste si: Sergiu, tăticul călăreț care a impresionat toată România, le-a mulțumit oamenilor, cu lacrimi în ochi: „Voi fi dator toată viața mea”

Sergiu și-a ajutat, din puținul său, o vecină care are cinci copii și i-a cerut niște alimente, pentru că nu avea ce să mănânce. Pe lângă alimente, acesta i-a dat vecinei sale și câteva scutece pentru copiii săi. Mai mult decât atât,  Sergiu Ion Ciobotariu a mers la farmacie cu un bătrânel care nu avea bani pentru medicamente, pentru a-i cumpăra tot ce era pe rețetă, fără să facă economii.

Persoanele cu suflet mare din toată țara au donat diferite produse pentru Sergiu și familia sa, inclusiv alimente, scutece, rechizite sau bani. Cătălin Moroșanu l-a vizitat din nou pe tânărul care muncește din greu pentru familia sa, și impresionat de sufletul său, i-a mai adus acestuia un nou rând de donații. De asemenea, sportivul a deschis un cont pe numele lui Sergiu Ion Ciobotariu, în care oamenii pot dona.

RO50BRDE240SV35310842400 în Lei 

RO84BRDE240SV35311132400 în Euro

Codul SWIFT: BRDEROBU

Citeste si: În timp ce milioane de oameni mor de foame, ei trăiesc într-un apartament „modest” de 20 de milioane de dolari

 


Abonează-te pe

Citește și:

Tânărul din Iași, ironizat că a mers pe cal să-și vadă nou-născutul, nu mai avea bani de drum. Din ultimii săi bani, i-a luat de mâncare soției

Pepe ar putea fi arestat! ”Va ieși un scandal monstruos”. Ce s-a aflat despre el

Victoria şi David Beckam locuiesc într-un apartament de 20 de milioane de dolari! Proprietatea este definiţia luxului!

Adelina Pestrițu a primit o despăgubire de 19.000 de lei, pe care a cheltuit-o într-un scop nobil. Felicitări!

Gigi Becali- cel mai implicat român în lupta contra coronavirus. „Am o echipă care se...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ce spune Denise Rifai despre Silviu Prigoană, invitatul din această seară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri