Victoria şi David Beckam locuiesc într-un apartament de 20 de milioane de dolari! Proprietatea este definiţia luxului!


Victoria și David Beckam trăiesc într-o casă de lux. Cei doi bogătași, au plătit 20 de milioane de dolari pe un singur apartament.


In articol:

David Beckham și soția sa Victoria Beckham au un stil de viață cu adevărat luxos. Pe lângă faptul că aceștia nu își refuză nimic, Victoria Beckam și-a împlinit visul de a avea o linie de haine și aticole cosmetice, iar David Beckam și-a împlinit visul de a avea numeroase proprietăți, mașini și de a securiza conturile copiilor săi, pentru a fi sigur că aceștia vor duce o viață bună și liniștită.

Citeste si: Colecția designerului Antonia Nae, prezentată la London Fashion Week! Românca vorbeşte despre întâlnirea cu Victoria Beckham!

În plină pandemie de coronavirus, Victoria și David Beckham și-au cumpărat un apartament de 20 de milioane de dolari

Victoria Beckham, David Beckham, Victoria și David Beckham, apartament, 20 de milioane
Victoria Beckham, David Beckham, Victoria și David Beckham, apartament, 20 de milioane

Cea mai nouă achiziție pe care cei doi au făcut-o, a pus pe jar o planetă întreagă, având în vedere că Victoria și David Beckham au cheltuit pe un simplu apartment, nici mai mult nici mai puțin de...

20 de milioane de dolari. Este drept, apartamentul este cu adevărat definiția luxului și se află într-un cartier rezidențial din Miami, având un heliport pe acoperiș, dar suma cheltuită de aceștia putea hrăni milioane de persoane sau putea ajuta statul britanic cu numeroase echipamente pentru medicii care luptă împotriva coronavirusului.

Citeste si: David Beckham, pus la zid! Cum s-a fotografiat fotbalistul alături de fiica lui: „Este dezgustător”

Mai mult decât atât, pe lângă heliportul de pe acoperiș, aprtamentul proaspăt achiziționat de Victoria și David Beckam are cinci camere, piscină, două camere pregătite pentru spa și masaj, terasă, sau alte încăperi, care să le asigure celor doi tot confortul necesar.

Totuși, trebuie să remarcăm că acest apartament a fost ieftin pentru standardele celor doi, având în vedere că Victoria și David Beckham sunt proprietarii unui conac din Londra, care a costat cât produsul intern brut al statului TUVALU: 38 de milioane de dolari!

Citeste si: Meghan Markle și Prințul Harry- prima apariție publică de când au renunțat la statutul lor din Casa Regală


Abonează-te pe

Citește și:

Meghan Markle și Prințul Harry- prima apariție publică de când au renunțat la statutul lor din Casa Regală

Romică Țociu, anunț ȘOC după 27 de ani de căsnicie: ”Au fost trei luni îngrozitoare...”

Designerii români au făcut SPECTACOL la Paris! Reportaj EXCLUSIV despre creatorii de modă prezenți la Paris Fashion Week

Colecția designerului Antonia Nae, prezentată la London Fashion Week! Românca vorbeşte despre întâlnirea cu Victoria Beckham!

Top-ul celor mai spectaculoase tinute de la nunta Printului Harry cu Meghan Markle! Cine a punctat decisiv la capitolul aparitii!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Cât timp se fierbe grișul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri