Adelina Pestrițu a primit o despăgubire de 19.000 de lei, pe care a cheltuit-o într-un scop nobil. Felicitări!


Adelina Pestrițu a fost implicată într-un proces, din care a câștigat o despăgubire de 19.000 de lei. Bruneta a donat acești bani, unui spital, pentru lupta împotriva coronavirus.


In articol:

În urmă cu un an, Adelina Pestrițu mărturisea că a câștigat procesul cu Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali. Bruneta a decis alături de avocații săi să-l dea în judecată pe bărbat, pentru că, așa cum povestea Adelina Pestrițu, „a făcut afirmații grave, defăimătoare, care mi-au afectat demnitatea și onoarea”.

adelina pestrițu, despăgubire, coronavirus, a donat, spital
adelina pestrițu, despăgubire, coronavirus, a donat, spital

Citeste si: Adelina Pestrițu a făcut marele anunț! ”Un frățior pentru micuța noastră”

 Instanța a hotărât că Lucian Becali îi datorează fostei prezentatoare TV suma de 19.00 de lei, și chiar dacă această sumă a intrat în conturile Adelinei după mai bine de un an, bruneta a decis să o folosească pentru un scop nobil- lupta împotriva coronavirus.

Adelina Pestrițu a donat întreaga sumă cu care a fost despăgubită. Cei 19.000 de lei au ajuns la o asociație caritabilă

Pe contul său de Instagram, adelina Pestrițu a mărturisit că este foarte fericită să fi cheltuit banii primiți ca prejudiciu moral, într-un scop nobil. Aceștia s-au dus către o asociație care urmează să cumpere echipamente de protecție pentru personalul medical dintr-un spital de copii, care primesc bolnavi de coronavirus.

adelina pestrițu, despăgubire, coronavirus, a donat, spital
adelina pestrițu, despăgubire, coronavirus, a donat, spital

Mai mult decât atât, Adelina Pestrițu a declarat că nu își dorea să se îmbogățească de pe urma acestui proces, și că se bucură că a putut contribui la lupta contra coronavirus, chiar dacă prețul a fost propria ei suferință, fiind grav atacată și defăimată.

Citeste si: Adelina Pestriţu, atac dur la adresa femeilor care nu respectă carantina şi se duc la coafor: "Unele femei nu au înţeles treaba asta cu statul în casă"

 „Dumnezeu lucrează prin oameni. Nu este prima dată când cred sau spun asta. De ce? Vreau să vă povestesc. În urma unui proces pe care l-am câștigat, instanța a decis că trebuie să-mi se plătească daune în valoare de 19.000 RON, iar astăzi am intrat în posesia acestei sume. Pentru mine nu este important să mai vorbesc despre subiectul acestui proces și nici despre persoana care a fost obligată în Instanță să-mi plătească această sumă.

Motivul acestei postări este bucuria că banii se transformă într-o donație pe care am și făcut-o (în urmă cu 5 min) Asociației Sonia Maria, care va cumpăra echipamente de protecție pentru personalul medical de la INSMC, singurul spital de copii care primește și patologii respiratorii, deschis pentru urgențe pediatrice.

Scopul acestui proces nu a fost să mă îmbogățesc, ca urmare, banii nu vor zăbovi la mine în cont și vor fi folosiți pentru achiziționarea acestor echipamentelor de protecție vitale pentru personalul de la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului, din București. Iată că suferință mea s-a transformat în bucurie și deși cândva m-am întrebat de ce mi se întâmplă mie asta, astăzi mi-am dat răspunsul singură. Pentru că niște oameni să fie ajutați să muncească că să aibă grijă de copiii bolnavi care au nevoie de îngrijire în acest spital. Multă sănătate și iubire tuturor!”, a dezvăluit Adelina Pestrițu, pe contul său de Instagram.

Citeste si: Cătălin Botezatu, declaraţie uluitoare despre Adelina Pestriţu! Uite ce crede cu adevărat despre ea! “Ce naiba cauţi aici?”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Dumnezeu lucreaza prin oameni. Nu este prima data cand cred sau spun asta. De ce? Vreau sa va povestesc. In urma unui proces pe care l-am castigat, instanta a decis ca trebuie sa mi se plateasca daune in valoare de 19.000 RON, iar astazi am intrat in posesia acestei sume. Pentru mine nu este important sa mai vorbesc despre subiectul acestui proces si nici despre persoana care a fost obligata in instanta sa-mi plateasca aceasta suma. Motivul acestei postari este bucuria ca banii se transforma intr-o donatie pe care am si facut-o (in urma cu 5 min) Asociatiei Sonia Maria, care va cumpara echipamente de protectie pentru personalul medical de la INSMC, singurul spital de copii care primeste si patologii respiratorii, deschis pentru urgente pediatrice. Scopul acestui proces nu a fost sa ma imbogatesc, ca urmare, banii nu vor zabovi la mine in cont si vor fi folositi pentru achizitionarea acestor echipamentelor de protectie vitale pentru personalul de la Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului, din Bucuresti. Iata ca suferinta mea s-a transformat in bucurie si desi candva m-am intrebat de ce mi se intampla mie asta, astazi mi-am dat raspunsul singura. Pentru ca niste oameni sa fie ajutati sa munceasca ca sa aiba grija de copiii bolnavi care au nevoie de ingrijire in acest spital. Multa sanatate si iubire tuturor! #peace Swipe right 👉🏽

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) pe


Abonează-te pe

Citește și:

Adelina Pestrițu a făcut marele anunț! ”Un frățior pentru micuța noastră”

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

Cum a câştigat Adelina Pestriţu primii săi bani! Vedeta era studentă şi a fost premiată de Cătălin Măruţă!

Cătălin Botezatu, declaraţie uluitoare despre Adelina Pestriţu! Uite ce crede cu adevărat despre ea! “Ce naiba cauţi aici?”

Raluca de la Bambi a povestit că Adelina Pestritu i-a suflat iubitul și s-a logodit cu el

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Variola maimuței. Ce este, care sunt simptomele și cât de gravă este boala

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri