Adelina Pestrițu a făcut marele anunț! ”Un frățior pentru micuța noastră”


Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează un cuplu de tei ani și sunt părinții Zenaidei, pentru care se pare că își doresc un frățior!


In articol:

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează, de trei ani, unul dintre cele mai frumoase și puternice cupluri din showbiz-ul românesc. Aceștia au o familie completă, fiind părinții Zenaidei, o fetiță frumoasă, inteligentă și sănătoasă. Dat fiind contextul în care ne aflăm, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au sărbătorit trei ani de când formează un cuplu, acasă, în familie.

adelina pestrițu, virgul șteblea, adelina pestrițu și virgil șteblea, frățior, zenaida

Citeste si: Cum a câştigat Adelina Pestriţu primii săi bani! Vedeta era studentă şi a fost premiată de Cătălin Măruţă!

Adelina Pestrițu își dorește un frățior pentru Zenaida!

Mai mult decât atât, se pare că această peioadă de izolare le-a trezit celor doi ideea unei familii extinse. Ba chiar Adelia și Virgil și-au manifestat public dorința de a mai avea un copil, un frate sau o soră pentru Zenaida, astfel încât micuța să nu fie copil singur la părinți.

adelina pestrițu, virgul șteblea, adelina pestrițu și virgil șteblea, frățior, zenaida

„Astăzi împlinim 3 ani de relație, dar ne simțim ca și cum am fi împreună de o viață întreagă. Zenaida completează perfect acest peisaj frumos de familie, iar izolarea ne face cumva să ne imaginam cum ar fi viața cu un frățior pentru micuța noastră. Timpul petrecut în casă ne ajută să ne bucuram unii de alții și să simțim cu adevărat această sărbătoare”, a mărturisit Adelina Pestrițu.

Citeste si: Adelina Pestirțu, cerută de nevastă cu 2 kg de făină! ”Am spus DA”

Aceasta nu este prima ocazie în care Adelina Pestrițu a dezvăluit că ar mai vrea un copil, un băiețel cu care Zenaida să se poată juca. Acum ceva timp, în cadrul unui interviu, bruneta nu a pus capăt zvonurilor conform cărora arfi gravidă, ci a explicat că toată familia este pregătită pentru un nou membru.

adelina pestrițu, virgul șteblea, adelina pestrițu și virgil șteblea, frățior, zenaida

„E adevărat că ne dorim din tot sufletul și un băiețel. Am lucrat la asta intens în ultima vreme. Noi suntem pregătiți ca să primim și un băiețel, să întregim familia”, a declarat Adelina pentru Click.ro. Iată că, la doar un an de la nașterea Zenaidei Maria, vedeta își dorea să rămână din nou însărcinată pentru ca micuții să crească practic împreună. ”Și Zeni își dorește un frățior, să aibă cu cine se juca. E adorabilă, nu ne putem dezlipi de ea. Când ies cu Virgil, ea rămâne cu bunica. Ne-a fost de mare ajutor”, a declarat Adelina Pestrițu.

Citeste si: Adelina Pestrițu își curăță tenul cu nisip vulcanic! Vezi ce tratamente face și pentru corp!


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Liftingul de fese, o operație estetică în vogă! Specialistul kfetele.ro îţi spune căror persoane le este recomandată această intervenție

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri