Gigi Becali- cel mai implicat român în lupta contra coronavirus. „Am o echipă care se...”


Gigi Becali a făcut o donație substanțială către spitalele Capitalei, dar a anunțat că este pregătit să ajute cât mai mulți bătrâni și să facă mai multe donații.


In articol:

Patronul clubului sportiv FCSB a fost preocupat mereu de cauze sociale și acte de caritate. Astfel, în această situație în care România se află la ananghie, nu a putut sta ca simplu privitor și a decis să se implice. Gigi Becali a anunțat, în ciuda donației de  o sută de mii de euro, către Institutul Matei Balș, că este pregătit să doneze și pentru alte unități medicale. Se poate spune că Gigi Becali este cel mai implicat român, în lupta contra coronavirus. Acesta a explicat că nu poate sta indiferent la apelurile medicilor și că își dorește să ajute cât mai mult poate, pentru a suplini ce nu poate oferi statul.

Citeste si: Ministrul Educației a făcut anunțul! Când se întorc elevii din România la școală

 De asemenea, latifundiarul din Pipera își dorește să ajute cât mai mulți bătrâni, care nu își pot procura singuri hrana. Totodată, Gigi Becali s-a angajat să ajute cu echipamente medicale spitalele din Craiova și Caracal.

gigi becali, donații, gigi becali coronavirus, donații coronavirus, patronul fcsb
gigi becali, donații, gigi becali coronavirus, donații coronavirus, patronul fcsb

Gigi Becali își dorește să se implice și alți afaceriști

Mai mult decât atât, pe lângă ajutorul financiar oferit de el însuși, Gigi Becali își dorește să fie exemplu pentru mai mulți oameni de afaceră și speră ca și aceștia să se implice și să realizeze, la rândul lor, donații.

Citeste si: Gigi Becali, declarație cutremurătoare despre decizia de a oferi ajutor în epidemia de coronavirus. ”La ce îmi folosesc milioanele, dacă nu pot șterge lacrima din ochii unui copil”

“Noi trebuie să ne împrumutăm ca stat şi să băgăm bani mulţi ca să fim cot la cot cu ei. Criza de coronavirus ne poate fi benefică. Vin românii, aduc şi banul şi dacă injectăm şi noi măcar 20-30 de miliarde putem să plecăm de pe loc şi să îi prindem din urmă. Ne împrumutăm şi plătim peste 30-40 de ani, dar plecăm cu viteză, cu demaraj de pe loc. La ora asta ce fac ei că nu dau nici măcar măşti la spitale şi plâng doctorii să le dau eu măşti. Împart şi eu câte 1000-2000 de măşti la câte un spital, ce facem, păi dormim? Daţi-vă la o parte de acolo, să vină 7-8-10 oameni de afaceri şi să luăm noi măsurile astea de economie. Dacă nu ştiţi, nu e ruşine! Vin eu cu nişte oameni pe care îi aleg eu şi rezolvăm noi. Nu cu Mercedes să plecăm de pe loc, dar măcar cu Audi să plecăm, dar nu cu Trabantul”, a explicat patronul FCSB, Gigi Becali.

 

Citeste si: Coronavirus. Medicamentele care ar agrava simptomele la pacientii cu COVID-19


Abonează-te pe

Citește și:

Cum s-au vindecat de coronavirus un om de știință de 98 de ani și soția lui de 85 de ani

Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul

Ministrul Educației a făcut anunțul! Când se întorc elevii din România la școală

Cum poți afla dacă ai coronavirus înainte să ajungi la spital. Ai de făcut un singur lucru

Noul bilanț al bolnavilor de COVID-19 din România: 762 de persoane infectate. Sunt 186 cazuri noi confirmate

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Gina Matache, mama Deliei, a ajuns la spital! Ce a pățit artista de muzică populară

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri