Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Stefan, dupa ce a fost eliminat din competitia Exatlon

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Stefan, dupa ce a fost eliminat din competitia Exatlon
Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Stefan, dupa ce a fost eliminat din competitia Exatlon

Telespectatorii Exatlon au stat cu sufletul la gura aseara in semifinale. Ionut si Vladimir sunt concurentii care au ajuns in finala, iar Stefan a fost la un pas sa se numere printre finalisti. 

Dupa ce a fost eliminat din competitie, fanii lui Stefan i-au trimis pe Facebook mesaje de incurajare, precum: "Bravo, Stefan! Ceea ce ai reuşit tu este extraordinar!", "Bravo, Stefan! Pentru tot ce ai facut!", "Pentru noi este CAMPION! Felicitari!". 

Stefan a fost eliminat in semifinala, insa, in mare, este multumit de evolutia sa in competitie. Concurentul ii apreciaza enorm pe cei doi finalisti si spune ca meritau din plin sa ajunga in finala. 

 

"Traseul pe care-l detestam cel mai mult mi-a dat 7 vieti si cel pe care-l iubeam mi-a adus finalul. Asa a fost sa fie. Cred mult in Dumnezeu.

El asa a considerat ca nu a fost pentru mine. Cei doi finalisti meritau foarte mult. Vladimir este si el foarte bun, inteligent. Meritau amandoi foarte mult. Exatlonul este castigul vietii mele pana in prezent", a spus Stefan. 

 

 



Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

3 intrebari importante despre procedura de marire a buzelor

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies