Cat de inteligent este in functie de zodie! Horoscopul celor mai adevarati barbati


Cat de inteligent este in functie de zodie! Horoscopul celor mai adevarati barbati

Horoscop. Ştiai că inteligenţa bărbaţilor este variabilă în funcţie de... zodia sub care s-a născut? Fiecare dintre noi ne naştem cu un anumit grad de inteligenţă, care de multe ori p oate să încline balanţă vieţii în favoarea noastră. Se pare că şi semnul astrologic joacă sub care ne naştem are un rol în acest sens.

Berbec: nativii acestei zodii sunt persoane care mai întâi acţionează şi după aceea gândesc, impulsivitatea fiind una dintre trăsăturile lor dominante. Deşi sunt inteligenţi şi descurcăreţi, adesea dau impresia că sunt destul de limitaţi din cauza încăpăţânării şi a faptului că nu acceptă prea uşor părerile celorlalţi.

Taur: al doilea semn al zodiacului suferă şi el de încăpăţânare şi are fixaţii destul de puternice, ceea ce înseamnă că nu prea îşi foloseşte întregul potenţial mental.

Problema Taurului nu este că nu este inteligent, ci că este foarte leneş. El vrea o viaţă tihnită şi preferă să nu îşi bată capul cu prea multe lucruri.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop dragoste, cariera si sanatate pentru luna IUNIE! Urmeaza o perioada de FOC pentru cateva zodii: cumpene, certuri, despartiri

Am aflat motivul real pentru care Dan Negru și-a dat demisia! Incredibil ce salariu avea

Compatibilitati in horoscop: perechi de zodii care se unesc pe viata

Zodii de femei care isi gasesc marea iubire in vara 2018

DESCOPERĂ: Ce înseamnă când visezi un copil mic

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi FLUTURI

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri