3 intrebari importante despre procedura de marire a buzelor

3 intrebari importante despre procedura de marire a buzelor
3 intrebari importante despre procedura de marire a buzelor

Din ce in ce mai multe femei aleg sa isi mareasca buzele din dorinta de a arata mult mai bine, lucru ce le ofera ulterior mai multa incredere in ele si o imagine pe care si-au dorit-o dintotdeuna. Insa extrem de  multe paciente ignora adesea informatiile vitale pe care trebuie sa le afle inainte de a recurge la aceasta procedura. Este extrem de important sa cunosti foarte bine toate etapele acestei proceduri, precum si urmarile sau modul in care organismul tau poate reactiona la contactul cu o substanta specifica.

Despre toate acestea vorbim chiar acum:

Ce substanta este utilizata?

Acidul hialuronic este substanta preferata de esteticieni in procedura de marire a buzelor, o substanta pe care o gasim si in mod natural in piele. De aceea, complicatiile aparute in urma injectiilor cu acid hialuronic la nivelul buzelor sunt extrem de rare. Totusi, tine cont de faptul ca in primele 72 de ore de la terminarea acestei interventii, pot aparea umflaturi la nivelul buzelor, care se resorb in cateva zile.

Masajul specific este recomandat si grabeste disparitia acestor mici hematoame, de aceea, este indicat sa ii ceri sfatul specialistului in aceasta privinta.

Cat tine efectul?

Trebuie sa stii ca pentru a avea mereu volumul dorit al buzelor, trebuie sa revii cu regularitate in cabinetul medicului specialist, pentru o noua sedinta cu acid hialuronic. In mod normal, in functie de varsta ta, precum si de substanta utilizata in acest tratament, se va stabili in medie o intalnire o data la 4-6 luni de la ultima interventie.

Inca un lucru extrem de important pe care trebuie sa il stii, inainte de a recurge la aceasta interventie: in cazul in care decizi intreruperea tratamentului, buzele tale vor reveni la dimensiunea initiala.

 

Doare?

 

De cele mai multe ori, procedura de marire a buzelor prin injectii cu acid hialuronic se face fara anestezie locala.

Se poate opta si pentru o anestezie specifica, obtinuta cu ajutorul unei creme speciale. Acest tip de anestezie se numeste anestezie topica si nu reprezinta absolut niciun risc pentru pacienta. Insa asa cum spuneam, cele mai multe proceduri de remodelare a buzelor decurg fara o anestezie realizata in prealabil. Durata unei astfel de interventii variaza intre 20 si 40 de minute si poate fi intr-adevar insotita de un usor disconfort, resimtit la nivelul cavitatii bucale.


Iata cele mai frecvente 3 intrebari la care pacientele vor sa gaseasca raspuns inainte de a apela la procedura de marire a buzelor. Daca vrei si tu sa optezi pentru o astfel de interventie estetica, insa nu dispui de intreaga suma de bani, poti aplica online pentru un credit nebancar, bucurandu-te de cele mai avantajoase solutii de rambursare.

Poti cere chiar acum un imprumut cuprins intre 100 si 2000 de lei, pe care il poti returna chiar si in 35 de zile.



Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Vezi ce inaltime si cate kilograme are Meghan Markle. Ducesa de Sussex a tinut o dieta vegana inainte de nunta

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies