Cât timp se fierb cartofii pentru salata boeuf. Vor avea un gust absolut delicios

Cât timp se fierb cartofii pentru salata boeuf. Vor avea un gust absolut delicios
Cât timp se fierb cartofii pentru salata boeuf. Vor avea un gust absolut delicios

Multe gospodine s-au apucat să facă cumpărături și să pregătească toate alimentele pentru masa cea mare. Ei bine, salata de boeuf este nelipsită, iar dacă vrei să îi oferi un gust de-a dreptul unic, trebuie să ai grijă la cât fierbi cartofii.

 Iată de ce ingrediente aveți nevoie și care este modul de preparare!

Cât timp se fierb cartofii pentru salata boeuf

Citește și: Secretul pentru a pregăti cea mai bună salată boeuf de Paște. Care este rețeta lui chef Florin Dumitrescu

Cât timp se fierb cartofii pentru salata boeuf
Cât timp se fierb cartofii pentru salata boeuf[Sursa foto: freepik]

Dacă ești atent la cât timp se fierb cartofii pentru salata boeuf, o să ai pe masa de Crăciun un preparat de-a dreptul delicios, care îți va încânta toți invitații.

În general, cartofii pentru salata boeuf se fierb separat circa 30 de minute. Dacă vei face acest pas important, atunci cartofii din salata ta  boeuf vor avea un gust special și vei folosi din ce în ce mai des această rețetă.

Citește și: Rețetă de Friptură de vită, cartofi prăjiți și sos. Un meniu gustos pentru masa de Revelion

Rețetă de salată bouef

Ingrediente

-700 gr de carne de vită, pui sau porc, depinde de gustul fiecăruia

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

-700 gr de cartofi

-300 gr de castraveți murați în oțet

-300 gr de gogoșari murați în oțet

-50 gr de mazăre boabe

-3 morcovi

-500 ml de maioneză

-sare

-măsline

Mod de preparare

Cât timp se fierb cartofii pentru salata boeuf
Cât timp se fierb cartofii pentru salata boeuf[Sursa foto: freepik]

Pentru început, trebuie să se pună carnea la fiert, iar aceasta se va fierbe până în momentul în care se rasolește.

Se fierb și cartofii în altă oală, pentru aproximativ 30 de minute. Se fierb și morcovii cu mazărea, iar între timp se taie gogoșarii și castraveții.

Se prepară maioneza așa cum o faceți în mod obișnuit. După ce au fiert toate legumele, se taie mărunt și se adaugă într-un bol mai mare. Se amestecă foarte bine, iar înainte să puneți gogoșarii și castraveții, aveți mare grijă că aceștia trebuie storși  foarte bine de zeamă.

Se amestecă continuu, apoi se adaugă sare și maioneză.

Se ornează cu maioneză și cu ce mai doriți să aveți deasupra ei, apoi se pun și câteva măsline deasupra și este numai bună de servit familiei și celor dragi. Poftă bună.

Salata de boeuf este unul dintre preparatele care nu pot lipsi de pe masa românilor. Este de-a dreptul delicioasă, iar persoanele se bucură de bunul preparat în fiecare an.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ingredientul secret care trebuie adăugat neapărat în pandișpan. Va avea un gust senzațional

După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor

Primele imagini din penthouse-ul în care urmează să se mute Culiță Sterp cu Daniela Iliescu

VIDEO Lidia Buble, la un pas de tragedie: "A ținut Dumnezeu cu tine"

Rețetă de Chec pufos cu stafide și prune uscate. Gospodinele vor primi multe aprecieri pentru acest preparat!

Criss și Robi ajung la cuțite! „Am glumit de 2 ori cu tine și te-ai aprins”. Aflați de la ce pornesc discuțiile în episodul de vineri, 1 noiembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Inundațiile din Valencia: Putea fi prevenită catastrofa din Spania? Alertele către populație ar fi sosit prea târziu


Cookies