Cât timp se fierb cartofii pentru salata boeuf. Vor avea un gust absolut delicios


Crăciunul este pe drum, iar multe gospodine s-au apucat să facă cumpărături și să pregătească toate alimentele pentru masa cea mare. Ei bine, salata de boeuf este nelipsită, iar dacă vrei să îi oferi un gust de-a dreptul unic, trebuie să ai grijă la cât fierbi cartofii.


In articol:

 Iată de ce ingrediente aveți nevoie și care este modul de preparare!

Citește și: Rețetă de Salată cu creveți la grătar și sos Louie. O idee bună pentru masa de Revelion!

Cât timp se fierb cartofii pentru salata boeuf

Cât timp se fierb cartofii pentru salata boeuf

Cât timp se fierb cartofii pentru salata boeuf

[Sursa foto: freepik]

Dacă ești atent la cât timp se fierb cartofii pentru salata boeuf, o să ai pe masa de Crăciun un preparat de-a dreptul delicios, care îți va încânta toți invitații.

În general, cartofii pentru salata boeuf se fierb separat circa 30 de minute. Dacă vei face acest pas important, atunci cartofii din salata ta  boeuf vor avea un gust special și vei folosi din ce în ce mai des această rețetă.

Citește și: Rețetă de Friptură de vită, cartofi prăjiți și sos. Un meniu gustos pentru masa de Revelion

Rețetă de salată bouef

Ingrediente

-700 gr de carne de vită, pui sau porc, depinde de gustul fiecăruia

-700 gr de cartofi

-300 gr de castraveți murați în oțet

-300 gr de gogoșari murați în oțet

-50 gr de mazăre boabe

-3 morcovi

-500 ml de maioneză

-sare

-măsline

Mod de preparare

Cât timp se fierb cartofii pentru salata boeuf

Cât timp se fierb cartofii pentru salata boeuf

[Sursa foto: freepik]

Pentru început, trebuie să se pună carnea la fiert, iar aceasta se va fierbe până în momentul în care se rasolește. Se fierb și cartofii în altă oală, pentru aproximativ 30 de minute. Se fierb și morcovii cu mazărea, iar între timp se taie gogoșarii și castraveții.

Se prepară maioneza așa cum o faceți în mod obișnuit. După ce au fiert toate legumele, se taie mărunt și se adaugă într-un bol mai mare. Se amestecă foarte bine, iar înainte să puneți gogoșarii și castraveții, aveți mare grijă că aceștia trebuie storși  foarte bine de zeamă. Se amestecă continuu, apoi se adaugă sare și maioneză.

Se ornează cu maioneză și cu ce mai doriți să aveți deasupra ei, apoi se pun și câteva măsline deasupra și este numai bună de servit familiei și celor dragi. Poftă bună.

Salata de boeuf este unul dintre preparatele care nu pot lipsi de pe masa românilor. Este de-a dreptul delicioasă, iar persoanele se bucură de bunul preparat în fiecare an.

Citește și: Condimentele secrete pentru cea mai gustoasă salată de varză murată. Va avea un gust desăvârșit


Abonează-te pe

Citește și:

Ce poți face dacă nu se încheagă piftia. Trucul care te va salva

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Ingredientul secret care trebuie adăugat neapărat în pandișpan. Va avea un gust senzațional

Rețetă de Chec pufos cu stafide și prune uscate

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta de Clătite cu miere și fulgi de migdale, cu care îți poți face dimineața mai gustoasă!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri