Cât câștigă lunar un farmacist în 2022. Salariile diferă de la un oraș la altul

Cât câștigă lunar un farmacist în 2022
Cât câștigă lunar un farmacist în 2022

Salariile farmaciștilor de la noi din țară sunt foarte diferite, însă ceea ce nu știu mulți este că, pe lângă venitul lunar propriu-zis, aceștia mai primesc și alte beneficii.

Cât câștigă lunar un farmacist în 2022. Persoanele care își doresc să activeze în acest domeniu trebuie să știe faptul că salariul net lunar oscilează, în general, între 2.500 și 3.000 de lei, la care se adaugă un pachet de beneficii care cuprinde tichete de masă, asigurare medicală privată și training-uri în domeniu, notează observatornews.ro.

Citeste si: „Ar trebui să se renunțe la aceste stagii de cotizare”. Noua formulă de calcul pentru Legea pensiilor! Daniel Baciu confirmă totul

Cât câștigă lunar un farmacist în 2022
Cât câștigă lunar un farmacist în 2022[Sursa foto: Unsplash]

Cât câștigă un farmacist cu experiență în comparație cu un începător

Un farmacist cu experiență în domeniu poate ajunge la un salariu de până la 3.600 de lei, la care se mai adaugă și tichete de masă în valoare de 300 de lei. Așadar, la sfârșit de lună, angajatul are în total 4.200 de lei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În orașele mari de la noi din țară există multe oferte de muncă pentru farmaciști, iar salariile sunt, implicit, mai mari.

Cât câștigă lunar un farmacist în 2022. Un farmacist cu puțină experiență are salariul de 2.000 de lei net/lunar, la care se mai adaugă și tichete de masă în valoare de 200 de lei. Pe de altă parte, un asistent de farmacist cu o experiență de 3 ani este ofertat cu 2.200

de lei net/lunar, plus bonuri de masă în valoare de 300 de lei.

Citeste si: O nouă lege pentru persoanele care au până în 4.500 de lei pe lună. Guvernul a făcut anunțul

Cât câștigă lunar un farmacist în 2022
Cât câștigă lunar un farmacist în 2022[Sursa foto: Unsplash]

Ce presupune meseria de farmacist

Pentru acest loc de muncă se cer, în mod evident, studii superioare finalizate în domeniu, dar și un certificat eliberat de Colegiului Farmaciștilor.

În orașele mari din țară există mai multe farmacii decât permite legea. La nivel european, România se află pe locul 4 ca număr de farmacii, raportat la un milion de locuitori.Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Care este suma pe care o câștigă lunar un contabil

Simona Halep, la brațul unui bărbat special din viața ei. Sportiva a bifat o apariție de Oscar la nunta lui Ianis Hagi

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, Please! 2024. Ce cantitate de substanțe interzise au găsit oamenii legii asupra rapperului Wiz Khalifa? Reacția artistului în fața anchetatorilor

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Gestul făcut de un suporter pentru Ianis Hagi, chiar în ziua nunții sale: „I-am lăsat un plic...”

Tată și fiică, morți în apele râului Buzău. A sărit să își salveze copila, dar s-au înecat amândoi: ”Se vedeau un cap și o mână, după nu s-au mai văzut”


Cookies