Cat a castigat Carmen Bruma din proiectul “Intra in rochia de mireasa”. Suma aceasta a fost stransa in 2 luni


Carmen Bruma face bani frumosi in mediul online prin vanzarea noului sau program de slabit “Intra in rochia de mireasa!” In decurs de cateva saptamani, ea a reusit sa vanda pachetul catre aproape 8000 de persoane!

Raportat la perioada scurta de cand programul de slabit gandit de Carmen Bruma a fost lansat pe piata on-line, se poate spune ca proiectul este unul de succes.

Pana acum, in decursul celor 2 luni care s-au scurs de la lansarea sa, pachetul "Intra in rochia de mireasa" a fost achizitionat de 8000 de persoane.

Dupa un calcul simplu si tinand cont de faptul ca pretul acestuia este de 30 de lei, rezulta faptul ca el i-a adus autoarei un profit de 240.000 de lei, aproximativ 6.000 de euro.

Mai mult, pe langa bani, Carmen Bruma s-a ales si cu o gramada de prietene. Dupa o simpla analiza a paginii de grup “Intra in rochia de mireasa” se poate observa ca persoanele inscrise au inceput sa interactioneze intre ele si sa isi faca gupe de slabit, in functie de data inscrierii lor in program.

Programul “Intra in rochia de mireasa” by Carmen Bruma contine o dieta complexa de slabit, informatii care ajung la cele interesate intr-un document in format pdf. Totodata, dupa plata pachetului, persoana primeste acceptul de a intra intr-un grupul de motivatie si sustinere care se gaseste pe Facebook.

Pretul pachetului este unul modic si se ridica la suma de 30 de lei, suma in care intra atat informatiile despre dieta, cat si permisiunea de a te alatura grupului.

Ei bine, tocmai pretul modic i-a adus batai de cap lui Carmen Bruma, vedeta trezindu-se implicata intr-un scandal neasteptat. O persoana i-a reprosat ca noul sau program nu este atat de original si a strecurat in el informatii din vechiul pachet de slabit "3 S", respectiv unul gandit tot de vedeta tv.

Discutia a degenerat, internautele solicitandu-i lui Carmen Bruma sa o elimine pe nemultumita din grupul de sustinere si motivatie, lucru care s-a si intamplat.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

“ROventura”, incursiune de poveste in Ardeal

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri