Carmen Bruma ne-a dezvaluit cate kilograme are si care sunt zonele sale cu probleme!

Carmen Bruma ne-a dezvaluit cate kilograme are si care sunt zonele sale cu probleme!
Carmen Bruma ne-a dezvaluit cate kilograme are si care sunt zonele sale cu probleme!

Devenita experta in tot ceea ce inseamna stil de viata sanatos si lupta cu kilogramele in plus, Carmen Bruma si-a castigat un renume in acest domeniu.

Prezenta zilele trecute la o petrecerea de revista, vedeta de televiziune a etalat o silueta de invidiat si un tonus foarte ridicat. Imbracata intr-o tinuta alba, formata din pantalon evazat si o bluza cu vedere la abdomen, Carmen Bruma parea sa fi pierdut cateva kilograme de la ultima sa aparitie publica.

“Nu, n-am mai slabit. Sa stii ca am mult mai multe decat pare ca am.

Eu am 1,74 inaltime si am in jur de 58 de kilograme. Nu este asa de importanta greutatea, e importanta distributia lor si procentul de grasime si masa musculara. Stii ca doua persoane care au aceeasi inaltime si aceeasi greutate pot sa arate total diferit. Adica una poate sa-ti parea grasa si alta slaba. Pentru ca e mult mai importanta proportia asta de care iti vorbeam. Deci am 58 de kilograme, cam asa.
Nu mi se pare ca sunt slaba pentru inaltimea mea”,
ne-a declarat Carmen Bruma.  

Sincera si deschisa, Carmen Bruma ne-a marturisit care sunt zonele sale cu probleme, unde se ingrasa si unde slabeste cu greu. “Eu slabesc foarte usor in zona taliei si mai greu in zona de sub talie. Adica tot ceea ce inseamna solduri, coapse. Asta este forma mea, am mai degraba un corp para”, a declarat Carmen Bruma pentru kfetele.ro. 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Carmen Bruma te ajuta sa dobandesti silueta mult visata in patru pasi simpli! Vedeta a slabit 33 de kilograme fara o operatie de micsorare a stomacului! Asa arata la 86 de kilograme! FOTO!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Carmen Bruma, cum nu ai vazut-o niciodata! Canta si danseaza la volan!

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies