Totul despre programul “Intra in rochia de mireasa” by Carmen Bruma

Totul despre programul “Intra in rochia de mireasa” by Carmen Bruma
Totul despre programul “Intra in rochia de mireasa” by Carmen Bruma

Carmen Bruma a lansat de curand un nou program de slabit. Acesta se numeste “Intra in rochia de mireasa” by Carmen Bruma si a fost gandit special pentru persoanele care vor sa scape de kilogramele in plus sau vor sa se mentina.

“Intra in rochia de mireasa” by Carmen Bruma contine un program alimentar complet pentru 8 saptamani si accesul intr-un grup de sustinere si motivare, unde autoarea raspunde la intrebari. Informatii ajung la cele interesate intr-un document in format pdf, iar accesul la grupul de pe Facebook se primeste imediat dupa achizitionarea pachetului.

Carmen Bruma se afla la a doua experienta de acest fel, dupa ce in urma cu cativa ani a lansat cartea si CD-ul “3S”, dieta sa minune de slabit.

Exista unele mici asemanari intre carte si program, dar sunt si foarte multe diferente. La “3 S” aveam antrenament si dieta, iar regimul tinea 6 saptamani si avea 3 mese pe zi si 2 gustari. La “Intra in rochia de mireasa” aveam grupul de suport, pe Facebook, unde raspund intrebarilor si vin cu solutii. In plus, avem dieta propriu zisa care consta intr-un programul alimentar complet pentru 8 saptamani, cu 3 mese pe zi si o singura gustare.

Informatiile sunt distribuite on-line, in format pdf, pe e-mail”, a declarat Carmen Bruma pentru kfetele.ro, explicand totul despre programul sau “Intra in rochia de mireasa”.



Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Premiile Oscar: cele mai bune filme de Oscar. Au marcat generatii intregi

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă cu bestialitate de iubitul ei

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România


Cookies