Cartofi fondanți. Nu ai mai mâncat niciodată așa ceva. Absolut delicios!


Dacă îți e poftă de ceva delicios și ai rămas în pană de idei în ceea ce privește ceva bun și absolut delicios de mâncare, iată cum poți să prepari rapid o rețetă fabuloasă: cartofi fondanți!

Iată cum poți să prepari rapid o rețetă fabuloasă: cartofi fondanți!

INGREDIENTE

 sare si piper după gust

 4 cartofi mari

 75 ml supa de legume sau pui (se pot folosi si cubulete dizolvate in apă

2 crenguțe de cimbru proaspăt 

 150 g unt

 2 căței de usturoi ușor zdrobiți

MOD DE PREPARARE

Cartofii fondanți fac parte din meniul marilor restaurante de lux, dar sunt foarte ușor de făcut. Și foarte buni. La exterior sunt bine rumeniți și crocanți, iar la interior sunt moi și fragezi.

Pont: Dacă înlocuiți untul cu margarina, rețeta devine DE POST.

Citeste si: S-a născut acolo unde nu mai locuia nimeni! Povestea incredibilă a singurului copil crescut în zona INTERZISĂ

Cartofii se curăță și se taie pe jumătate. Se încinge untul în tigaie. Atunci când a început să facă spumă se pun cartofii. Se lasă la prăjit pe o parte aproximativ 5 minute sau până când se rumenesc bine. Apoi se întorc pe partea celalată. După ce cartofii s-au rumenit pe ambele părți, se adaugă supa de legume sau pui, cimbrul, usturoiul, sarea și piperul. Se pune capacul și se lasă la foc mic până când se înmoaie cartofii.

Citeste si: Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici. Săptămâna 15-21 iulie aduce un URAGAN de emoții și neînțelegeri

Citeste si: Imagine de colecție! Cum arăta Simona Halep când Serena Williams câştiga primul Grand Slam din cariera ei


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Alex Bodi o atacă dur pe Bianca Drăgușanu! E prima oară când face declarații atât de dure despre soția lui!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri