S-a născut acolo unde nu mai locuia nimeni! Povestea incredibilă a singurului copil crescut în zona INTERZISĂ


Mariyka s-a născut în zona contaminată deoarece părinţii ei au refuzat să se mute. Tânăra este singurul copil născut în zona poluată din Cernobîl după cumplita explozie din 1986.

Mariyka, acum în vârstă de 19 ani, s-a născut în zona contaminată deoarece părinţii ei au refuzat să se mute. Tânăra este singurul copil născut în zona poluată din Cernobîl după cumplita explozie din 1986. Aceasta a devenit cunoscută în urmă cu 19 ani, dar de atunci nu au mai apărut veşti despre ea. În prezent, studenta de 19 ani trăieşte în Kiev, capitala Ucrainei, unde şi lucrează. Mariyka a declarat pentru publicaţia Sunday Express „Sunt bine, lucrez. Mă întreţin. Asta este”.

Citeste si: Horosop. Amantul perfect din zodiac. Nu îl lasa să plece dacă ai pus mâna pe el

Când s-a născut, în 1999, autorităţile ucrainiene au încercat să ascundă „ruşinea” - copilul născut într-o familie de muncitori care locuiau ilegal la 30 de kilometri de Cernobîl, relatează Gândul.

Părinţii tinerei au refuzat să se mute deoarece autorităţile nu le-au oferit o casă alternativă. În schimb, au fost acuzaţi că îşi omoară fiica şi o abuzează. Se pare că a fost hrănită cu lapte provenit de la vaci care se hrăneau cu iarbă din zona iradiată.

Citeste si: VIDEO terifiant. O nouă TORNADĂ în România! Imagini incredibile

De-a lungul timpului, mama ei, Lydia Sovenko, a fost nevoită să se confrunte şi să nege foarte multe zvonuri legate de fiica ei. „Dacă oamenii cred că e mutant sau că are două capete, greşesc foarte mult. Este un copil absolut minunat şi sănătos din ceea ce putem observa noi”, a declarat mama tinerei într-un interviu.

„Chiar nu îi pasă că este unică fiind născută în Cernobîl”, povesteşte un prieten despre Mariyka. „De fapt, ştiind că e singurul copil născut aici după explozie, şi crescând în Cernobîl, sunt lucruri mai degrabă dureroase pentru ea. Le vede drept un stigmat”, a continuat acesta.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

S-a logodit! Concurenta de la Survivor România a primit inelul de logodnă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri