Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 15-21 iulie. Am intrat într-o săptămână cu probleme. Ce zodii sunt afectate


Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 15-21 iulie. Am intrat într-o săptămână cu probleme. Ce zodii sunt afectate

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 15-21 iulie. Am intrat într-o săptămână cu probleme. Ce zodii sunt afectate

HOROSCOP  Berbec - au toate motivele să se gândească la rolul lor în famlie. Luni și marți pot avea evenimente importante care fac referire la niște momente intenese din punct de vedere emoțional. Miercuri și joi zile foarte bune din punct de vedere social, vor să se distreze și să se degajeze de regrete. Au un weekend frumos.

HOROSCOP  Taur - rezolvarea unor probleme va avea loc la începutul săptămânii. Autoritate și răspundere mai mare miercuri și joi, trebuie să calrifice niște lucruri, atât în familie cât și în relațiile cu ceilalți.

Au un weekend foarte frumos alături de prieteni.

HOROSCOP  Gemeni - se vor gândi mai mult la resursele materiale și finananciare. Unii vor să facă economii, alții investiții, alții au discuții legate de familie și avere. Luni și marți trebuie să gândească o strategie legată de avere. Miercuri și joi vor face planuri mari de viitor. În weekend rămân conectați la tot ce înseamnă afaceri.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 13- 20 iulie! Urmează o săptămână de foc pentru zodii. Karma îi pedepsește pe cei care au greșit- previziuni complete pentru Kfetele.ro

HOROSCOP  Rac - au zile foarte bune pentru a fi profunzi și reflexivi. Nativii singuri se gândesc la motivul pentru care se află în această situație. Își asumă și riscurile unor separări și au idei foarte inspirate legate de viitor. Încep să devină eliberați în weekened.

HOROSCOP  Leu - muncesc luni și marți și pot avea niște realizări foarte bune. Cei din vacanță se gândesc la lucruri de rezolvat. Luni și marți sunt foarte inspirați. Au foarte mult suport din partea unor persoane care îi pot antrena să rezolve probleme foarte importante.

HOROSCOP  Fecioarele - luni și marți, zile provocatoare pentru a-și arăta talentele. Indeferent că e vorba de serviciu sau ședințe, trebuie să fie foarte sigure pe capacitățile lor. Muncesc și miercuri și joi. Cei din vacanță nu vor rata nimic dacă se gândesc la aceste lucruri. Contează pe prieteni și reușesc să rezolve o problemă sentimentală din trecut.

Citeste continuarea pe antena3.ro


Abonează-te pe

Citește și:

HOROSCOP Cassandra pentru săptămâna 15 - 21 iulie 2019. Capricornii au parte de o perioadă tensionată

Dezvăluiri ȘOCANTE despre Andreea Marin! Riscă să fie CONCEDIATĂ de TVR

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 13 - 20 iulie! Urmează o săptămână de foc pentru zodii. Karma îi pedepsește pe cei care au greșit - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Zodiile care câştigă la LOTO în vara lui 2019! Primesc grămezi de bani

Gal Gadot va deveni mămică pentru a treia oară!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Adela Popescu, probleme cu sarcina? Ce a declarat vedeta?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri